Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz
Napomena: Postoji mogućnost da igrač ne zaigra – ne vraćamo kredite u tom slučaju, svesno uzimate rizik otvaranja ove vesti.


Z. LeDay (Partizan) 10.5 minus poena postigao 13pts

Igrao 31 minut, a Vukčević iako je bio u protoklu, nije zaigrao.


Partizan nakon teškog gostovanja u Španiji u okviru Evrokupa, dočekuje Borac na domaćem parketu gde je apsolutni favorit.

Razlog zbog kojeg možda LeDay ne nastupi danas jeste zbog 12 igrača u rotaciji. Samog igrača nismo videli na šuterskom treningu koji je objavio KK Partizan, što ne znači nužno da neće igrati.

Verujemo da će danas zaigrati i pojačanje Tristan Vukčević koji igra na sličnoj poziciji koju pokriva Zach. Stoga ne očekujemo više od 20 minuta igre za Amerikanca, koji je od dolaska Mathiasa Lessorta dobijao toliku količinu minuta.

Partizan već u sredu igra meč Evrokupa protiv Andore, stoga mislimo da će u laganom meču glavni igrači dobiti poštedu minuta protiv ABA ligaša.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.