četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA Poeni igrača (6. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


L. Mitrović (Zvezda) 9.5 minus poena postigao 7pts

Od 18h u Beogradu će Zvezda dočekati Cibonu. Nakon sjajnog infa koji ste mogli da pročitate u našem PREMIUM-u, ekipa iz Zagreba izgubila je u subotu u domaćem šampionatu od Alkara. Ekipa iz Sinja ne može da se poredi sa evroligaškom Zvezdom, i ovde se očekuje lagana pobeda domaćina.

Pored svega, Cibona već u sredu igra protiv Splita i sigurno da tu imaju razloga da traže svoju šansu iako im tradicija ne ide na ruku jer su izgubili zadnjih 10 duela!

Da se vratimo na razlog odigravanja Luke Mitrovića minus poena – naime, po prvi put u ABA ligi će trener Dejan Radonjić moći da računa na veliko pojačanje Aaron Whitea koji igra na istoj poziciji kao i Luka. Za sada nije poznat status Marka Simonovića.

Mitrović je u Rusiji odigrao najviše minuta uz Kalinića, i pretpostavljamo da će danas imati oko 19 minuta jer Zvezdu već u četvrtak čeka duel protiv Olimpijakosa.

U rotaciju se vratio i Stefan Lazarević, tako da i od njega možemo očekivati 10ak minuta u meču u kojem bi Zvezda trebala da bude siguran pobednik.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje