petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] AFRIČKI KUP NACIJA: najave, analize i predlozi (nedelja) – meč od 17 časova

Danas na Afričkom Kupu Nacija 2 meča, radi se o utakmicama 1/8 finala, mečeve možete preuzeti do 17 časova i to je meč Burkina Faso – Gabon, predložene kvote su 1,58, 1,62 i 1,70


17:00 Burkina Faso – Gabon

Selekcija Burkine Faso je posle startnog poraza od domaće selekcije Kameruna 2:1 (posle dva penala za Kamerun), odigrala jako dobar i taktički disciplinovan meč protiv Zelenortskih ostrva gde su slavili 0:1, propustili su još nekoliko jako dobrih prilika, ali se mora reći i da je njihov golman Koffi u dve situacije sjajno odbranio i sačuvao sva tri boda za tim Burkine Faso, povratak štopera Edmonda Tapsobe iz Leverkuzena, dosta je učvrstio defanzivu ovog tima, što je bilo primetno i u ovom meču, ali i u utakmici protiv Etiopije, kada su ponovo zbog penala suđenog protiv njih ostali bez celog plena, meč je završen 1:1, a obeležio ga je sjajan gol Bayala koji je lobovao istrčalog golmana Etiopije. Na poslednjih 11 mečeva selekcija Burkine Faso poražena je samo od Kameruna 2:1.

Za ovaj meč tim je kompletan i nema izostanaka igrača.

Gabon je selekcija od koje se posle izostanaka dvojice izuzetno važnih igrača Aubumejanga i Marija Lemine očekivalo da neće pružiti partije na viskom niovu, ali su ostali momci pokazali značaj tima pa su u tri meča grupne faze u jakoj grupi ostali neporaženi. Najpre su u uvodnom meču savladali Komore 1:0, da bi potom odigrali 1:1 protiv Gane i 2:2 protiv Maroka i tako izborili plasman u 1/8 finala. Deluje da je nedostatak kvaliteta u odbrani najviše kumovao remiju sa Marokom, kod prvog gola i dosuđenog penala usledio je niz grešeka defanzivaca Gabona, da bi potom gol za izjednačenje postigao Hakimi iz slobodnog udarca, iako prelep gol, deluje da je postignut i zahvaljujući lošem postavljanju golmana Gabona.

Izostanci: Aubumejang i Lemina su se vratili u svoje klubove i neće ih biti u timu do kraja turnira.

Očekivanja: Ovi timovi odigrali su prijateljski susret pred sam AFC-on u kojem je Burkina Faso slavila 3:0, u tom meču Gabon je bio kompletan, tj igrali su i Auba i Lemina, dok je Burkina takođe igrača u najjačem sasatvu i čini se pokazala da je trenutno kvalitetniji rival, velike probleme su pravili po boku, naročito sa desne strane, a ponovo je problem bio na golu Gabona gde je Amanome bio jako loš, naš predlog za ovaj meč je igra 1X&0-3 po kvoti 1,58, uz to deluje kao jako dobar predlog i igra D1-2 gola po kvoti 1,62. Uz to predlog igra Burkina Faso prolazi dalje je 1,70.

1:1 u regularnom delu (Burkina Faso prošla na penale)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje