subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] AFRIČKI KUP NACIJA: najave, analize i predlozi (sreda) – 1 meč!

Za danas jedan meč u našoj rubrici Afrički Kup Nacija – Premium, susret počinje od 17 časova, a naši predlozi imaju kvote 1,70 i 6,50.


17:00 Mauritanija – Gambija

Selekcija Mauritanije izborila je učešće na ovom takmičenju u ne tako zahtevnoj grupi sa Marokom koji je bio apsolutni favorit, ali i sa Burundijem i Centralnoafričkom Republikom, sa skorom 2 pobede, 3 remija i 1 porazom i tako se drugi put u istoriji i za redom plasirala na ovo takmičenje. Takmičenje u Egiptu završili su u grupnoj fazi, ali sa dva remija i jednim porazom i gol razlikom 1:4, pa su pokazali da nisu nimalo lak rival. Sastav tima čine igrači i domaćih klubova uz internacionalace pre svega iz Francuske, a ključni igrači su Abdoul Bâ nekadašnji igrač Lensa i Oksera i sadašnji igrač Valensijena – Aly Abeid, odlično pojačanje za ovu liniju tima je Sulejman Karamoko igrač Nansija koji je do sada odigrao samo 2 meča. U veznom redu izdvajaju se Guessouma Fofana iz rumunskog Kluža, Abdallahi Mahmoud igrač hrvatske Istre, koji je proveo polusezonu u španskom Alavesu. Što se napada tiče nekadašnji saigrač Mitrovića u Fulumu, Abobuakar Kamara je najpoznatije ime, kao i igrač grčke Lamie, Adama Ba. Selekcija Mauritanije definitivno nije tim koji će često iznenaditi favorite, ali će zbog čvrste igre umeti da ih namuči i dovede u neprijatnu situaciju, ali svakako najslabiji tim grupe. Ono što problem za njih jeste činjenica da neće moći da računaju na dva najbolja strelca u istoriji nacionalnog tima, to su Bessam koji je do sada postigao 12 golova, kao i Ismail Diakhité strelac 9 golova na 63 meča, a faliće i vezni igrač i član Luga, Hacen.

Sa druge strane Gambija deluje kao pravo osveženje u Africi, oni su država sa svega 2 miliona stanovnika, ali imaju zaista solidan tim, sa dosta igrača koji nastupaju u jakim evropskim ligama, ujednačenu grupu sa Gabonom, DR Kongom i Angolom, završili su kao prvi, a velike zasluge za rezultat idu na stranu selektora Tom Saintfieta koji ima veliko iskustvo u radu sa nacionalnim selecijama širom planete, a ima tek 48 godina. Što se sastava tima tiče, golman Modou Jobe brani u Saudijskog Arabiji, dok odbranu sačinjava dosta iskusnih igrača, lider je pre svih Omar Colley iz Samdorije, a tu je i igrač nekoliko skandinavskih klubova i Anderlehta – Bubakar Sanneh, takođe ima igrača Valjdolida, Levskog i Horsensa. U veznom redu nekoliko poznatih imena, Sulayman Marreh iz Genta, potom mladi Ebrima Darboe iz Rome, koji sa 20 godina ima već 6 nastupa, tu je i možda najpoznatije ime Musa Barrow iz Bolonje, igrač koji će pretiti sa pozicije polušpica, a tu je i Modou Barrowčlan južnokorejskog prvaka Jeonbuka. U napadu sjajan izbor za selektora, Assan Ceesay iz Ciriha, potom prvi strelac beloruskog Šahjtor Soligorska – Dembo Darboe, Lamin Jallow iz Vićence, kao i prvotimci Kortrijka, Specije i Boaviste.

Očekivanja: Svedoci smo vrlo neefikasne igre na ovogodišnjem prvenstvu iako to ne mora da bude pravilo do kraja tunira, današnji meč koji smo analizirali čini nam se kao idealan za igru kvote 1,70, a to je X2&1P0-1 (pobeda Gambije ili nerešeno na meču i od 0-1 gol u prvom delu igre). Za hrabrije igrače jako dobar predlog može da bude igra X-2&0-3 po kvoti 6,50.

0:1 (0:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje