četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] AFRIČKI KUP NACIJA: najave, analize i predlozi (subota) – 2 meča

Danas dva meča na Afričkom Kupu Nacija, mi smo spremili analize oba meča, a predložene kvote su: 1,77, 1,70, 1,50 i 1,55


17:00 Nigerija – Sudan

Selekcija Nigerije odlično je otvorila takmičenje pobedom nad Egiptom u mini derbiju ove grupe i tako sebe stavila u odličan položaj pred nastavak takmičenja. Ponavljamo da će njima na ovom takmičenju faliti neki igrači poput štopera Baloguna, vezanjaka Eteba, napadača Osimhena i Denisa, ali i pored toga super orlovi imaju jako kvalitetan sastav koji čine igrači iz najboljih evropskih liga. U prvom meču ne tako sjajna igra, ali dovoljna da Keleči Ihenačo, napadač Lestera sjajnim udarcem donese tri boda.

Za današnji meč neće biti defanzivca Omerua, koji se povredio, pa će njega najverovatnije zameniti Ayayi, dok ostalih promena u timu ne bi trebalo da bude u odnosu na meč sa Egiptom.

Što se tiče Sudana, oni su zaista hrabrom igrom uspeli da dođu do boda protiv favorizovane Gvineje Bisao, može se reći najviše zahvaljujući golmanu Achrineu koji je odbranio penal, a potom i udarac iz odbitka uz još nekoliko sjajnih odbana na meču. Sudan nije postigao gol na šest vezanih mečeva i deluje da će tako ostati i danas jer zaista ne vidimo način da ugroze velikog favorita. Ukoliko pogledamo poslednjih osam mečeva (šest zvaničnih i dva prijateljska, Sudan nije postigao gol sedam puta).

Očekivanja: Očekujemo u potpunosti jednosmernu utakmicu gde će Nigerija dominirati i imati kontrolu meča uz nizak blok Sudana i pokušaj da naprave nešto iz kontranapada, većina kladionica nema u ponudi igru biranja tačnog rezultat, ali smo mi našli taj predlog u jednoj domaćoj kladinici i to je igra tačan rezultat 1:0,2:0 ili 3:0 po kvoti 1,77, a deluje kao odličan predlog za danas. Uz to možete pokušati i sa igrom 1&2-4 gola po kvoti 1,70.

3:1


20:00 Gvineja Bisao – Egipat

Nekadašnja portugalska kolonija Gvineja Bisao propustila je odličnu priliku da upiše tri važna boda u meču protiv Sudana. Imali su kontrolu igre i idealnu prilku da sa penala pred sam kraj meča reše utakmicu, ali je Pele, igrač Monaka loše šutirao i dozvolio golmanu Sudana da postane heroj. Činjenica da im je falilo dosta zaraženih igrača u prvom susretu sigurno je uticala da tim bude oslabljen, a za sada nemamo informacije da li se i koliko igrača vraća u sastav. Ono što je neophodno reći jeste činjenica da Gvineja Bisao nije postigla gol na pet vezanih mečeva, uz 8 primljenih (sve od Maroka), ostala tri meča završena su 0:0, što pokazuje da se radi o timu kome je defanziva bitinija i čemu posvećuju veću pažnju, iako su u dosta podređenom položaju kada se nađu u duelu sa jačim selekcijima.

Što se tiče Egipta, oni su u potpunosti razočarli u meču sa Egiptom, potpuno bezidejno, bez pronalaženja modela igre u kojem će do izražaja doći individualni kvalitet Mohameda Salaha, koji je bio u potpunosti neprimetan u prvom meču. Za danas se ipak očekuje da Salah i ostatak tima koji godinama nastupa u Evropi i najjačim klubovima Afrike, dominira na utakmici i svih 90 minuta napada rivala koji je objektivno dosta slabiji i kojem će prevashodni cilj biti odbrana svog gola. Svakako očekujemo neke izmene u sastavu od strane porugalskog stručanjaka Karlosa Keiroša, a onu koju mora da uradi tiče se povređenog Akraim Tawfika kojeg neće biti na ovom meču.

Očekivanja: Definitivno se očekuje igra ,,mačke i miša“ u kojeme će Egipat dominarati i tražiti što pre gol koji bi potom meč otvorio i olakšao, ali ne očekujemo da im Gvineja Bisao olakaša posao, naprotiv, igraće tvrdo uz jako mali razmak između linija tima sa željom da se Egipćanima skrati protostor i da se nateraju da imaju mrtav posed lopte. Sve u svemu očekujemo pobedu Egipta, a naš predlog je igra 2&0-4 gola po kvoti 1,55, uz to možete pokušati i sa igrom na žute kartone Egipat od 0-1 karton po kvoti 1,50 (protiv Nigerije nisu dobili nijedan žuti karton)

0:1 (1 žuti karton)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje