Advertisement
MaxBet

Za danas izdvajamo još jedan prilično zanimljiv susret. Naime, utakmica je na programu od 16 časova, a domaći tim će biti itekako oslabljen pred ovaj duel. Za domaći tim neće igrati čak 12 fudbalera, dok je još jedan upitan, tako da bi mogli da dočekaju rivala bez čak 13 fudbalera! Bitno je spomenuti da su među njima prvi golman, kao i 1, 2. i 3. strelac ekipe, ali i kapiten. Kakav ishod očekujete?


Reč je o 16. kolu brazilskog prvenstva, a danas će se od 16 časova po našem vremenu sastati Atletico-MG i Bahia. Ako posmatramo poziciju na tabeli, ali i rezultate iz poslednjih par susreta, možda se može reći da je domaćin ovde blagi favorit. Ipak, bodovna razlika nije toliko velika, a ono što je najbitnije od svega, domaćin će danas biti vrlo oslabljen jer neće računati na 12 fudbalera, a možda čak i na 13. Ostaje nam da vidimo kako će to uticati na igru na terenu.

Trenutno stanje na tabeli.

Za goste neće igrati Ernando (8n/1g/0a, centralni bek), Iago (1n/0g/0a, desno krilo), Rogério (8n/1g/0a, levo krilo), Moisés (14n/0g/1a, levi bek) i Ezequiel (7n/0g/0a, desni bek), dok je upitan Gilberto (13n/7g/2a, centarfor). Dakle, i gost je bez petorice fudbalera, ali nisu svi toliko bitni šrafovi u datoj ekipi. Ipak, izostanci domaćeg tima su znatno bitniji.

Za domaći tim neće igrati Gustavo Blanco (0n/0g/0a, centralni vezni), Victor (19n/0g/0a, prvi golman ekipe), Ricardo Oliveira (24n/7g/3a, centarfor, treći strelac ekipe), Yimmi Chará (27n/3g/0a, desno krilo, drugi strelac ekipe), Vinicius (15n/4g/0a, ofanzivni vezni), Juan Cazares (19n/5g/4a, ofanzivni vezni, prvi strelac ekipe), Elias (26n/2g/3a, centralni vezni), Jair (17n/2g/0a, defanzivni vezni), Fábio Santos (26n/4g/1a, levi bek), Réver (23n/1g/0a, centralni bek, kapiten), Patric (20n/0g/3a, desni bek), Uilson (0n/0g/0a, golman) i Luan (23n/1g/3a, desni vezni, upitan).

Mišljenje urednika: Zaista je teško poverovati da domaćin uz ovoliko bitnih izostanaka može do tri boda, stoga ćemo pokušati sa duplom šansom na gosta po kvoti 1.60.

0:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.