petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Američki fudba – Dubl tiket – 7. Novembar

Članak otvarati do 19:00


19:00 Nju Orleans Sejntsi – Atlanta Falkonsi 1 1,40 – 25:27
02:20 Los Anđeles Remsi – Tenesi Tajtansi 1 1,30 – 16:28

Ukupna kvota: 1,82

Odlučili smo se za jedan dubl u koji polažemo dosta nade. Parovi koje smo odabrali su čisti „ziceri“ i zaista bi bilo veliko iznenađenje kada bi neko od naših timova kiksao.

Nju Orleans dočekuje divizijskog rivala Atlanta Falkonse. Nju Orleans je prethodne nedelje savladao najjaču ekipu u ligi, a to su Tampa Bej Bakanirsi. Odbrana je dominirala, napad je igrao dovoljno dobro i pobeda je potpuno zaslužana. Nju Orleans na krilima te pobede na svom terenu čeka tim koji je bar duplo slabiji od Tampe.

Tip baziramo na činjenici da Nju Orleans ima strašnu defanzivnu liniju koja vrši enorman pritisak na protivničkog kvoterbeka. Met Rajan nije poznat kao igrač koji dobro igra pod pritiskom. Nesreća po Falkonse je to što im se prvi hvatač tima Kalvin Ridli povukao do kraja sezone. Dakle, Nju Orleans od hvatača ima da čuva samo mlađanog Pitsa i to je to.

U svim linijama tima Nju Orleans je jači i bez obzira što će startovati Trevor Simijan, pobeda ne bi smela da se dovede u pitanje.

Što se drugog para tiče, svemoćni Remsi čekaju ranjeni Tenesi. Tenesi je ostao bez najboljeg igrača, a to je svakako Derik Henri, koji je verovatno završio sezonu. Bez njega to je totalno drugačiji tim. Doveli su Adrijana Pitersona, ali pitanje je koliko on može da doprinese za ovako malo vremena provedeno u timu.

Eventualni poraz Tenesija neće biti strašan, jer su oni odradili sjajan posao. Dobili su Kanzas, Bafalo i Koltse. Pobeda nad Koltsima je bila ključna, jer sada protiv njih u diviziji imiaju 2-0 i u potencijalnom taj brejkeru Tenesi ima prednost.

Remsi imaju odbranu koja kao da je pravljena da se brani protiv Tenesija, dok u napadu čisto sumnjamo da Tenesi sa šupljom odbranom može da se odbrani.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvneu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje