petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Američki fudbal – Predlog za klađenje – 14. Oktobar

Članak otvarati do 23:00


Šesto kolo NFL šampionata otvaraju Filadelfija Iglsi i Tampa Bej Bakanirsi. Kladionice favorizuju Tampu sa kvotom 1,30 i hendikepom od 6,5 poena, dok margina za poene postavljena na 52,5.

Fila u novo kolo ulazi sa skorom 2-3. Iznanedili su prethodne nedelje protiv Karolina Pantersa. Ta pobeda se može smatrati za iznenađenje, jer je Karolina bila veliki favorit i pobeda je došla posle velikog preokreta.

Ponovo je Fila odigrala utakmicu sa dva lica. U prvom poluvremenu se nisu pojavili na terenu i Karolina je vodila 15:6. U drugom vremenu je odbrana istupila, napravila neke velike akcije i dala loptu svom kvoterbeku koji je posle mnogo muka uspeo da preokene meč.

Džejlen Hrst je u tom meču imao 22/37 kompletirana dodavanja za 198 prebačenih jardi uz jedan presečen pas. POnovo je odigrao jednu smušenu utakmicu. Jedina svetla tačka u napadu je bio hvatač Devonta Smit koji je uhvatio 7/9 pasova za 77 jardi.

Dakle, može se reći da je Fila utakmicu protiv Karoline dobila na odbranu, jer je ista odbrana imala tri presečena dodovanja i tri seka. Sem Darnold nije znao gde se nalazi i to je dovelo do toga da Filadelfija na kraju izađe kao pobednik.

Sa druge strane, Tampa je relativno lako izašla na kraj sa Majamijem. Majmi je krenuo silovito, poveo je, ali onda se Džejkobi Briset povredio i sve je otišlo na stranu Tampe. Tom Brejdi je maskimalno razigravao svoje hvatače. Brejdi je imao 30/41 kompletirano dodavanje za 411 jardi i pet pasova za tačdaun. Čak sedam hvatača na toj utakmici je bar dva puta uhvatilo loptu, i protiv takvog napada prosto odbrana Majamija nije mogla bolje.

Odbrana je takođe istupila, bila je dobra onda kada je trebalo i može se reći lagana pobeda za Tampu.

Analizu ove utakmice treba započeti sa pitanjem da li Filadelfija ima napadačkog potencijala da se suprotstavi Tampi? Ovo isto pitanje smo postavili sebi kada je Fila igrala protiv Kanzasa i dobili smo odgovor. Da, Fila je jedno vreme bila u egalu, ali na kraju jači napad je slavio.

Ipak, ovde postoji jedna ogromna razlika. Za razliku od Kanzasa, Tampa Bej Bakanirsi imaju bar tri puta bolju odbranu. To je odbrana koja zna da izvrši pritisak na kvoterbeka, zna da izdejstvuje fambl, ili presečeno dodavanje i natera svoj napad da ide napred kada je teško. To Kanzas nije imao, ali je eto ipak pobedio.

Utakmica protiv Karoline je jasan pokazatelj da Filadelfija vrlo teško postiže poene. Protiv Falkonsa i Čifsa je bilo prostora, ali onda su naleteli na San Francisko (11), Dalas (21) i Karolina (18). Protiv ovako supermoćnih timova vi morate imati napad koji može da postiže poene, a to u ovom trenutku Fila nema.

Odbrana je više nego korektna, ali ni ona ne može tokom cele utakmice da igra na vrhunskom nivou i drže protivnički napad bez poena.

Što se Tampe tiče postojala je bojazan da bi Brejdi mogao da ima problema sa palcem na bacačkoj ruci. Ipak, sve će biti u redu, jer je Brejdi izjavio da ima malog otoka, ali ga to neće mnogo usporiti.

U ovakvim okolnostima uzdamo se pre svega u Brejdija. On zna kako se dobijaju ove „male“ utakmice. Odbrana čini se polako diže formu i protiv ovog jalovog napada File bi trebala da ima svoje veče.

Što se napada tiče, mnogo je oružja u Tampi i mi verujemo da će Brejdi u onim kritičnim trenucima pronaći rešenje, kao što uvek radi kada se lomi.

Predlog za klađenje: Pobeda Tampe sa 6 i više poena razlike 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 22-28

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje