četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal – Predlog za klađenje

Od njegovog učinka zavisi ishod utakmice. Ima povoljnu situaciju tako da se očekuje dobra partija od njega i njegovog tima. Članak otvarati do 18:00.

 

 


U okviru drugog kola NFL šampionata Tampa Bej Bakanirsi će na Floridi dočekati Karolinu Panterse. Tampa je favorit sa kvotom 1,30 i hendikepom od 6,5 poena, ali to treba izbegavati. Prosto, sve sa Tampom je u ovom trenutku neizvesno, jer imaju dosta dobrih igrača, ali hemija je pod veliki znakom pitanja. Sve šo ima veze sa poenima i hendikepom treba izbegavati, jer Tampa je veliki znak pitanja.

Ipak, u moru nepoznanaca kada je Tampa u pitanju ima jedna konsanta, a to je Tom Brejdi. Kao što verujemo da znate, Brejdi je došao iz Nju Inglanda kao čovek sa 6 titula i došao je po još jednu titulu. Prvi meč protiv Nju Orleansa je bio blago rečeno katastrofalan. Apsolutno je ceo tim podbacio, počeviši od njega koji je bacio 2 INT, ali oni su igrali protiv Nju Orleansa, ekipe koja pretenduje na titulu.

Danas će situacija biti mnogo povoljnija za Brejdija i družinu, jer Tampa igra protiv Karoline koja je dosta slabija i ima određenih izostanaka za ovaj meč.

Naš tip će biti jardaža Toma Brejdija koja stoji na 279,5 jardi. Apsolutno dostižna margina, a evo i zbog čega.

Pre svega treba istaći izostanke u redovima Karoline. Karolina će danas biti lišena usluga defanzivnog enda Kavana Šorta (povreda zgloba) i defanzivnog tekla Džetura Grosa-Madsa (potres mozga).

Izostanak Kavana Šorta je veliki udarac za Karolinu, jer je on kapiten i vođa tima. Njegova uloga u odbrani je višestruka, jer je jako dobar obarač i dobro igra odbranu protiv trčanja. U periodu od 2015-2019 Šort je predvodio ligu po broju sekova, a u pomenutom periodu je izdejstvovao 27,5 sekova. Apsolutno odlične brojke i bez njega kao vođe odbrane pritisak na Toma Brejdija će biti dosta slabiji.

Pored pomenute dvojice ističe se izostanak Luka Kiklija koji je otišao penziju. Kikli je igrao na poziciji lajnbeekra i bio je igrač koji je pozivao akcije. Apsolutno srce i duša tima i eto bez njega je Karolina pustila u prvom kolu 35 poena Rejdersima.

Dakle, izostanak pritiska ka Tomu Brejdiju će biti veliki problem, jer kada Brejdi nema pritisak onda je ubedljivo najbolji kvoterbek u ligi.

Kvoterbek Rejdersa Derek Kar je na otvaranju sezone imao 22/30 kompletirana pasa za 239 jardi uz 1 pas za tačdaun, a uz to treba dodati da Rejdersi imaju izrazitu igru po zemlji sa Džošom Džejkobsom koji je imao čak 25 nošenja za 95 istrčanih jardi. Tampa iako ima tri rasna trkača nikada nije imala igru po zemlji i to samo ide u prilog Brejdijevoj jardaži.

Još jedan jako dobar razlog za igranje Brediijeve jardaže jeste izjava glavnog trenera Brusa Arijensa koji je rekao da glavna hvatačka opcija Majk Evans mora imati minimum 10 meta na utakmici.

“Moramo uraditi bolji posao da postavimo Evansa u različite pozicije”, izjavio je Arians. “Mislim kako smo ga ostavili previš po strani prošle nedelje i to je nešto što moramo rešiti. Ne želim završiti utakmicu, a da Majk nema minimalno deset meta.”

Majk Evans je igrač koji ne trči kratke rute, a kada je on na nivou sa pomenutih 10 meta, pa samo on će sigurno imati približno 100 jardi. Upravo je konekcija između Brejdija i Evansa ključ za uspeh Tampe ove sezone, jer ako oni ne kliknu ceo tim će biti u velikom problemu.

Dakle, očekujemo mnogo boljeg Brejdija protiv Karoline, jer igraju protiv dosta slabijeg protivnika. Karolina ima problema sa odbranom, a sada će oni biti još veći, jer neće biti ključnih igrača u odbrani koji vrše pritisak na kvoterbeka.

Sam trener Tampe je izjavio da Evans mora da ima mnogo više meta, a očekuje se da će Brejdi ispaliti bar 40 lopti kroz vazduh, što će verovatno biti dovoljno za prebacivanje ove margine.

Predlog za klađenje: Tom Brejdi više od 279,5 jardi

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Predlog možete ispratiti u kladionicama Balkan Bet i Meridian, kao i BET365 ako tamo imate nalog.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje