utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Američki fudbal – Predlog za klađenje – 17. Oktobar

Velika velika greška kladionica koja se mora iskoristiti. Članak otvarati do 19:00


M&T Bank Stadion biće popriše duela između domaćih Baltimor Rejvensa i Los Anđeles Čardžersa. Za mnoge je ovo utakmica kola, jer oba tima u ovaj meč ulaze sa skorom 4-1. Baltimor je favorit sa kvotom 1,60, dok je margina za poene postavljena na 50,5 poena.

Ovde su kladionice dobrano potcenile Los Anđeles Čardžerse. To je tim koji u ovom trenutku uz Bafalo Bilse i Tampa Bej Bakanirse igra najbolji fudbal u ligi.

Kvoterbek Čardžersa Džastin Herbert samo pokazuje koliko je talentovan igrač. Iz kola u kolo njegove partije su sve bolje i bolje. Pas igra Čardžersa pod njegovim vođstvom prosto cveta, a glavne zvezde su Kinan Alen i Majk Vilijams koji hvataju sve što im se baci.

Baltimor sa druge strane činjenica pobeđuje, ali ima mnogo rupa u njihovoj igri. Svaki meč je drama za sebe, i pobede dolaze samo zbog indivudualnog kvaliteta Lamara Džeksona. Lamar je očigledno željan da dokaže američkoj javnosti da je kompletan kvoterbek. Zameralo mu se na tome da je slab dodavač, ali eto, on je prošlog vikenda protiv Koltsa bacio 400+ jardi i odveo svoji tim do pobede.

Ipak, veliki problem za Rejvense je odbrana. Baltimor je godinama važio za tim koji ima top 5 odbranu u ligi, a ove sezone su u top pet, ali otpozadi. Mnogo rupa ima, posebno u sekonderiju koji je maksimalno izranjavan. Markus Piters je na startu sezone povredio koleno i njega neće biti cele sezone. On je možda i ključni igrač u tom delu odbrane. Marlon Hamfri jeste dobar igrač, ali sam ne može da pokrije ceo teren. Pitersova zamena Everet je najslavija karika, i sve što Baltimor dozvoli u defanzivi kroz pas ide preko njega.

Baltimor je tek 30. odbrana lige po branjenju pasa koja u proseku dozvoljava 296, jarda kroz vazduh i to je jasan pokazatalj koliko je sekonderi Baltimora očajan.

Čardžersi kroz vazduh u proseku prebacuju 303 jarda, a u proseku poszižu 28,4 poena, što je za 5 poena više od ponuđene margine.


Herbertove partije u prvih pet kola:

– LA Čardžersi vs Vašington / 31/47 za 337 jardi Čardžersi postigli 20 poena

– LA Čardžersi vs Dalas / 31/41 za 338 jardi, Čardžersi postigli 17 poena, a mogli su mnogo više

– La Čardžersi vs Kanzs Siti / 26/38 za 281 jard, Čardžersi postigli 30 poena

– La Čardžersi vs Las Vegas / 25/38 za 222 jarda, Čardžersi postigli 28 poena

– La Čardžersi vs Klivlend / 26/43 za 398 jardi, Čardžersi postigli 47 poena

Kao što se da viditi iz priloženog, mlađani Herbert ne igra utakmicu, a da ne pokuša 35 akcija kroz vazduh. Taj trend će se sigurno nastaviti i večeras, jer kao što smo rekli, Rejvensi su slabi u sekonderiju, a i Čardžersi nemaju neku igru po zemlji.


Biće ovo utakmica na veliki broj poena. Čardžersi imaju mnogo hvatačkih opcija i jadni sekonderi Rejvensa to ne može da pohvata. Trčanje Rejvensa nije ni približno dobro kao prethodnih sezona usled silnih povreda koje su ih zadesile, pa ćemo vrlo verovatno gledati jedan reveloveraški obračun dva mlada kvoterbeka.

Ogromna greška kladonica kod ove margine i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Čardžersi više od 22,5 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sosptvenu odgovornost.


Rezultat: 34-6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje