četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje

Ukoliko njegov tim želi dobar rezultat on mora da bude na nivou. Članak otvarati do 19:00


Dakle, u našoj besplatnoj najavi ste mogli da pročitate da Koltsi imaju i te kakve šanse da pobede Bilse, a ovde ćemo objasniti koji čovek prosto mora da bude na nivou da bi Koltsi mogli da se nadaju pobedi.

U pitanju je startni trkač Indijanapolis Koltsa kojeg igramo preko 75,5 istrčanih jardi.

Kada igrate protiv ofanzivnih sila kao što je Bafalo, prvo što treba da uradite jeste da ih usporite. Kako se to čini? Pa najprostiji način jeste da vaši napadi budu podugački i da naravno postižete poene. To se najbolje ostvaruje kada igra po zemlji funkcioniše i to je ključ utakmice za Koltse. Svako drugo nadmudrivanje sa Bafalom znači siguran poraz.

Indijanapolis Koltsi nisu slučajno doveli Riversa u svoj tim. Ako pogledate njegovu građu i stil igre on bez odlične ofanzivne linije ne može da igre. Kroz karijeru je doživeo veliki niz povreda i nije sposodan da potrči u sprintu. Ofanzivna linija Koltsa je među najboljim u ligi, a pošto dobro brane svog kvoterbeka isto tako prave sjajne blokove za svoje trkače.

Upravo je Džonatan Tejlor tu alfa i omega. Ako pogledamo statistiku, Koltsi su u regularnom delu pozvali 459 akcija po zemlji za 1996 jardi, a sam Džonatan Tejlor je imao 232 akcija za 1169 jardi. Kao što vidite, gotovo više od pola akcija po zemlji ide na Tejlora i on će danas imati dosta lopti u rukama.

Tejlor je u sjajnoj formi, jer je na poslednji pet utakmica imao 153, 74, 83, 150 i 91 istrčan jard. Na četiri od pet pomenutih utakmica Tejlor je imao 15+ akcija za sebe i to je ključ.

Još jedna bitna stvar su vremenski uslovi koji neće biti idealni. U Bafalu je izuzetno hladno, a to znači da će i jedni i drugi biti dosta opreziniji i po koju loptu više će udeliti svojim trkačima.

Predlog za klađenje: Džonatan Tejlor više od 75,5 istrčanih jardi.

Ovaj predlog možete odigrati u kladionici Balkan bet.


Rezultati: Džonatan Tejlor 78 istrčanih jardi

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje