sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – Nedelja 27. decembar

Tim na koji mi igramo je u fantastičnom naletu, i pokušaćemo da iskoristimo određenu grešku kladionice. Članak otvarati do 18:55

 

M&T Bank Stadion u Baltimoru biće poprište duela između Baltimor Rejvensa i Njujork Džajantsa. Kladionice su ulogu favorita dale Baltimor Rejvensima, čija se pobeda plaća kvotom 1,55, dok margina na poene iznosi 44,5.

Baltimor Rejvensi:

Gavrani iz Baltimora uskaču u poslednji voz koji vodi ka plej ofu. Nakon gotovo savršene prethodne sezone, ova ja bila puna uspona i padova. Glavni trener Džon Harbo i ofanzivni koordinator Greg Roman su malo eksperimentisali ove sezone sa Lamarom Džeksonom, i taj eksperiment nije uspeo. Pokušali su od Džeksona da naprave kvoterbeka koji baca loptu, a on to prosto nije. Došlo se do toga da plasman u plej of visi o tankom koncu, ali Baltimor još uvek ima šanse. Iako ne drži sve u svojim rukama može se reći da imaju sasvim solidne šanse, ali moraju da dobiju sve do kraja. Na ruku im je išao lak raspored, a trenutno se nalaze u seriji od tri pobede. Vratili su se na prošlogodiđšnji sistem, i sve je kliknulo kako treba.


Njujork Džajantsi:

Džajantsi posle duuuugo vremena imaju trenera. Džo Džadž je ove sezone došao u Džajatnse na mesto glavnog trenera bez ikakvog iskustva u tom poslu. Ipak, neke stvari je promenio i Džajantsi su posle dugo vremena izgledali kao tim. S obzirom da je radio sa Bilom Beličekom, bilo je očekivati da će Džadž znati šta treba da se radi.

Počelo se od odbrane koja ove sezone izgleda veoma dobro. Čini se da je ona razlog zašto Džajantsi još uvek imaju šanse za plej of. Napad koji predvodi Danijel Džouns još uvek nije dobar, ali kada se bude vratio Sekuon Barkli, i kada se budu draftovali pravi igrači i taj napad će se popraviti sigurno.

Ono što je bitno jeste da je neka osnova postavljenja i da Džajantsi idu u pravom smeru.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Kao što i sama kvota govori Džajantsi ovde nemaju šta da traže, jer je Baltimor uhvatio zalet. Zaista, ta igra po zemlji koju oni forsiraju je za mnoge odbrane nerešiva engima, i čisto sumnjamo da će Džajantsi u gostima uspedi da se odbrane kako treba.

Baltimor ima tri strašna trkača plus kvoterbeka koji je najbolji trkač tima i to se ne može braniti. Koliko su moćni pokazuje i statistika koja kaže da su Rejvensi na poslednje tri utakmice postizali 34, 47 i 40 poena. Jardaža što se trčanja tiče na ta tri meča je bila 294, 231 i 159 jardi. Zaista, brutalno i to Džajantsi sigurno neće moći da brane.

Dobra stvar po naš tip je povratak Danijela Džounsa na teren. On je mašina za prodavanje lopti, jer ne može da prođe utakmica, a da on nema barem jedan presečen pas, ili ispuštenu loptu. S obzirom da je rovit i da se suočava sa veoma agresivnom odbranom Rejvensa, čisto sumnjamo da će danas odigrati „čistu“ utakmicu.

Rejvensi nemaju pravo na grešku ukoliko žele u plej of i sa tom mišlju igraju. Lamar Džekson je preuzeo sav pritisak na svoja pleća, i konačno igra kao MVP. Svi oko njega su se okupili i svi igraju kao jedan. Kada su Rejvensi u formi Džajantsi su za 2-3 klase slabiji i sve osim ubedljive pobede Rejvensa bi bilo iznenađenje.

Predlog za klađenje: Baltimor više od 26,5 poena 1,80


                                                Rezultat: 27-13

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje