subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – Ponedeljak 28. decembar

Članak otvarati do 02:00 iza ponoći.


Poslednji monday night football za ovu sezonu rezerviran je za divizijski derbi istočne divizije AFC-a. Snage će odmeriti Nju Ingland Patriotsi i Bafalo Bilsi. Situacija je takva da su kladionice prednost dale Bilsima sa kvotom 1,30, a margina na poene iznosi 46,5 poena.

Nju Ingland Patriots:

Posle dugo vremena Nju Ingland neće igrati plej of. Sezona je počela dobro za Nju Ingland, ali onda je kvoterbek Kem Njutn zaradio koronavirus i od tad pa nadalje Nju Ingland nije izgledao dobro, posebno ne u napadu. Odbrana je igrala dobro, ali kada nema produkitvnosti u napadu onda se ne možete nadati plasmanu u plej of.

Pitanje je da li će Njutn biti deo Nju Inglanda i sledeće sezone, ali to ostavljamo Bilu Beličeku i njegovom stručnom štabu.

Bafalo Bilsi:

Bafalo je jedan od hitova ove sezone. Prošle sezone su igrali plej of, i izgubili na čisto neiskustvo. Od Džoša Alena se očekivalo da napravi još jedan iskorak i on je to uradio. Uprava je znala da im je potreban jedan dobar hvatač i to su videli u Stefonu Digsu koji igra sjajnu sezonu, možda i najbolju u karijeri. Svi su se okupili oko Alena, pružili mu podršku na svim nivoima i on im je to vratio sjajanim partijama. Posle dugo vremena Bilsi će osvojiti diviziju i u plej ofu imaju čemu da se nadaju, jer su iskusniji za tu jednu godinu, posebno Džoš Alen.

Odbrana je možda malo popustila, ali to je bilo i za očekivati, jer glavni trener Šon Mekdermont promenio kulturu tima. Od tima koji je igrao na odbranu, Bafalo je postao napadačka sila koja bez problema postiže 30+ poena. Budućnost je pred njima i ako budu zdravi sigurno će se boriti sa Čifsima za prevlast u AFC-u.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Nju Ingland je 20 godina maltretirao Bilse i čini se da je vreme za osvetu. Odbrana Nju Inglanda jeste dobra, ali njihov napad ne može u kontinuitetu da postiže poene, što je jedan od preduslova da bi se Bilsi pobedili. Atmosfera unutar tima je sumorna, Kemu Njutnu fali samopouzdanja i sa takvim napadom oni nemaju šta da traže. Bilsi su dosta raznovrsiniji u napadu, puni su samopouzdanja i sigurno će želeti što je više moguće da napakoste Nju Inglandu.

Treba istaći da je i Džoš Alen u trci za MVP nagradu. Ne treba to nikako zanemariti, jer su Amerikanci zavisni od tih nagrada. Nije to mala stvar, pa i iz tog razloga treba očekivati da Alen i njegov tim budu na nivou.

Predlog za klađenje: Pobeda Bafala sa 7 i više poena razlike 1,80

 Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


                                                Rezultat 9:38

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje