četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Apsolutni omašaj kladionice na dve vrlo dobre udaračke ekipe i lošim starterima!

Sutra od 12:35 u okviru Tajvanske bejzbol lige sastaće se Chinatrust Brothers i Rakuten Monkeys. Juče su domaći prvom meču pobedili 8:1.

Starter za domaće biće Francisko Reyes desnoruki Dominikanac. Imao je 1 kvalitetan start i 2 veoma loša. Posebno je bio očajan taj start protiv Lionsa kad je primio čak 8 poena u 2 izmene.

Starter za Rakuten je Wan Zhaoquing desnoruki bacač. Često je bio u drugo timu ali ove sezone je prekomandovan u prvi tim. Nije se baš proslavio u 3 utakmice u kojoj nijednom nije bio starter, a ovo će mu biti debi na brdu kao starter.

Svi znamo odavno koliko Tajvanska liga donosi poena i koliko su udarači moćniji od lošoh bacača. Pogotovo je to slučaj kad bacaju domaći bacači, jednostavno oni nemaju to iskustvo i kvalitet da pariraju palici. Reyes će verovatno biti dosta dobar ali podsetimo da je Rakuten zaista moćan na palici i neće mu biti nimalo lako. Sa druge strane Brothersi su takođe dosta dobri na palici i oni ne bi smeli da imaju problema sa domaćim bacačem, a očekujemo bar 5 poena na njegovom kontu.

Kladionica je totalno podcenila ovu utakmicu i stavila granicu poena na samo 8,5 te mi igramo + a kvota je 1,90. Ulog je maksimalan 10/10.

8:5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje