Timu je potrebna pobeda, a on kao najiskusniji treba da istupi i povede svoj tim

Vrednost ove Premium vesti u kreditama:1

Ovo je Premium vest i za nju je potrebna registracija i raspoloživ kredit. Ukoliko nemate nalog kliknite ovde kako biste ga napravili ili se ulogujte ovde ako već imate nalog.


Portal Sportske novosti postoji više od 2 godine i za to vreme smo se maksimalno trudili da vam ponudimo potpuno besplatno najbolje kladioničarske informacije. Pokušali smo da preko raznih sponzora obezbedimo sredstva kako biste i dalje imali besplatan sadržaj, ali nismo uspeli da ovakav jedan projekat održimo bez nekog vida pretplate. Ipak su urednici apsolutno zaslužili da budu stimulisani da i dalje pišu sjajne info-e, te smo primorani da pojedine vesti "zaključamo". Naravno, veliki deo sajta će ostati otključan, ali pojedine Premium informacije će biti dostupne članovima koji imaju kredita za njihovo "otključavanje".
Ova vest je zaključana i za nju vam je potreban kredit kako biste je videli. U mogućnosti ste da kupite 50 kredita po ceni od 5 eura čime otključavate mnoge Premium vesti, gledali smo da cena bude ona simbolična jer praktično vrednu informaciju dobijate po ceni već od 0.07 eura (8 dinara), iznos za koji čak ni ne možete uplatiti tiket. Uz svaku Premium vest je informacija i koliko ona vredi kredita. Klikom na dugme "Želim da iskoristim svoj kredit i pogledam ovu Premium vest" će vam sa vašeg stanja biti oduzeto onoliko kredita koliko je naznačeno da ta vest vredi i potom ćete moći pročitati vest (neće vam se oduzimati kredit ukoliko ponovo posetite tu istu vest).

Vrednost ove Premium vesti u kreditama: 1

Ovo je Premium vest i za nju je potrebna registracija i raspoloživ kredit. Ukoliko nemate nalog kliknite ovde kako biste ga napravili ili se ulogujte ovde ako već imate nalog.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.