petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol: Kod njih napad redovno postiže puno poena!

Sutra od 07:00h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se KIA Tigers (11-11) i LG Twins (15-6). U današnjem meču slavio je LG 6:2 i vezao 5 pobedu zaredom, dok KIA ima 3 poraza u nizu. Po kladionicama malu prednost ima LG i smatraju se favoritom.

Starter Tigersa je desnoruki Lee Min Woo (2-0,3.80). Ovo mu je 5. start u sezoni (3,2,3,4) prmiljenih poena u tim startovima. Zanimljivo je da pored toliko poena on i dalje nema poraz ove sezone. Mada treba pomenuti da je bacao protiv SK,Lotte,Hanwha što su sve ekipe sa začenja tabele i veoma loše udaračke ekipe. Ekipa Twinsa je veoma jaka na palici i ima prosek preko 6 datih poena po meču. U prošlom susretu protiv Twinsa, Lee je primio čak 6 poena u 5 izmena.

Twinsi su u sjajnoj formi, imaju 8 pobeda u poslednjih 10 susreta. Imali su par susreta kad su postizali po 2,3 poena ali čak su i tad pobeđivali,a razlog tako malih broj poena je dobar protivnički bacač. U napadu Twinsa i dalje dominira neprikosloveni Roberto Ramos sa 9 HR i 19 RBI, dok ga prati takođe sjajni Chae Eun Sung sa 3 HR i 17 RBI.

Startera Twinsu nema potrebe da spominjemo, zato što nam nije bitan zbog ove igre što igramo.

Predlog za ovaj susret je LG Twins postiže vise od 4,5 poena. Kvota je 1,72.

10:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje