utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol – MLB Predlozi – 06.08.2020.

00:05 Washington Nationals – NY Mets

Max Scherzer protiv Rick Porcella. Max ima 1 poraz na početku i 1 no decision, ali i dalje je to mali broj poena koji prima. Porcello ima 2 poraza i to oba protiv Atlante koja ga je samo tako nakantala u obe utakmice. Jednostavno on nema čime da iznenadi udarače, njegov sinker je oko 90mph brzina ispod proseka lige. I jedni i drugi u problema sa sastavima ali se ipak oslanjamo na sjajnog Maxa ipak će on ovo rešiti u svoju korist. Domaći imaju 3 pobede u nizi, dok Metsi samo 1 pobedu u poslednjih 7 utakmica.

Predlog za ovaj meč je pobeda domaćina. Kvota je 1,45. Za hrabrije može i H1.

1:3

02:10 Chicago White Sox – Milwaukee Brewers 

Dallas Keuchel protiv Adriana Housera. Keuchel opravdava svoje kvalitete i beleži 2 pobeda na startu, dok je Houser u prvom startu imao no-decision. White soxi u nizu od 6 pobeda i već su 2x pobedili ovog rivala, a zašto ne bi opet. Palica je zaista vrhunska i pored Jenkisa verovatno najjača u ligi. Milvoki jako slab, glavni igrači nisu uopšte u formi primera radi Jelich ima 2/29 u 8 mečeva zaista poražavajuća broja za najboljeg igrača NL 2019. Nema Brauna koji dosta nedostaje ekipi, a ostali ne mogu takođe ništa da udare. Ovo je verovatno fix kola.

Predlog za ovaj meč je pobeda White Soxa. Kvota je 1,70.

0:1

03:10 San Diego Padres – LA Dodgers

Obe ekipe su dobro otvorili sezonu, pogotovo udarački. Richards protiv Stripllinga na ovom susretu. Ne tako loš pičing duel, ali koga to briga kad udarači sve redom udaraju. San Diego samo jednom nije prešao ovu granicu ove sezone dok LAD u poslednjih 6 utakmica samo jednom. U SD na vrhuncu su Trent Grisham, Will Myers i sjajni Fernando Tatis Jr. U Dodgersima AJ Pollack i Corey Seager sjajni. Ovo ne bi smelo takođe da izneveri ako gledamo brojke ovih ekipa.

Predlog za ovaj meč je ukupno poena 7,5+. Kvota je 1,75.

6:7

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje