petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana – 01.09.2020.

Sutra od 11h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Yomiuri Giantsi (35-21) i Yokohama Baystars (31-28). Ovo je prvi meč u seriji koji se igraju u naredna 3 dana. U međusobnim susretima ove sezone domaći vode 6-3!

Starter za Giantse je legendarni Tomoyuki Sugano (9-0,1,61). Zaista perfektna sezona za ovog bacača, 9 dominantnih pobeda bez imalo naznake da je meč bio blizu poraza. Svakog protivnika je spustio ispod 3 poena. U meču protiv Yokohame dopustio je 2 poena, a njegova ekipa je postigla 4 i pobedilia 4:2. Verujemo da sutra može da dominira i nastavi sjajnu seriju.

Starter za Yokohamu je Taiga Kamichatani (0-1,5.40). Dva veoma loša starta za njega 2 i 4 primljena poena. Samo 8 odbacanih izmena, a u jednom meču je imao šansu za pobedu ali je  bullpen uprskao stvar na kraju i dozvolio izjednačenje.

Yomiuri kući igra jako dobro, ima 7/10 dok je Yokohama jako loša na strani. Prošlu seriju su izgubili sve 3 utakmice protiv Chinichi Dragonsa verovatno najgore ekipe u ligi, a dali su im samo 1 poen. Konstantnost domaćina i dobar pitching odlukuje prošlogodišnjeg šampiona. Igraju sa skoro svim domaćim igračima ali to su sve standardni reprezantivci Japana. Gerardo Para je dobro pojačanje iz MLB. Dobre bacače sa klupe imaju koji su takođe došli iz najjače lige na svetu. Yokohama veoma dobra ove sezone, ali nemaju konstantnost pogotovo kad napuste svoj stadion. Protiv Sugana teško da imaju neke šanse, a ako domaći na vreme daju poene, što su radili vrlo često ove sezone ostaće i bez te male šanse.

Predlog za ovaj meč je H1 (-1,5) na Giantse. Kvota je 1.90.

3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje