subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana – 18.08.2020.

Sutra od 11h u okviru Japanske NPB lige sastaće se Yomiuri Giantsi (27-17) i Hanshin Tigersi (22-23). Nedavno su igrali već 3 susreta, a na redu je novih 3 gde su opet domaći apsolutni favoriti.

Starter Giantsa apsolutni kralj Japana Tomoyuki Sugano (7-0,1.75). 7 mečeva i 7 pobede uz samo 11 ukupno primljenih poena. Zaista fenomenalni performansi ove sezone ovog majstora. Već je 2x imao okršaj sa Tigersima gde ih je pobeđivao uz po 2 primljena poena u oba susreta.

Starter Tigersa biće desnoruki Haruto Takahashi (1-0,0.00). Ovo je njegova 2. start ove sezone i ima jednu pobedu u 7 izmena bez primljenog poena. Ukoliko on bude bio dobar kao tad gosti će imati neku šansu.

Giantsi veliki favoriti da ponovo uspeh iz prošle sezone. Tad su se lagano prošetali do pehara, Sugano je opet bio glavni bacač i izvojevao 11 pobeda. Palica fenomenalna pojačani strancima Gerardom Parom iz Arizone kao i Zelous Wheler koji je došao iz Rakutana Eaglasa. Njih dvojca uz Japanske igrače sjajno nose napad ove ekipe koja beleži prosečno 5,5 poena po susretu što je za Japance iznad proseka. Što se tiče gostiju, takođe pojačani sjajnim Justinom Borom i Jefry Marteom iz MLB lige dobro igraju. Koliko dobro udaraju protiv Sugana to smo videli u ona dva meča gde su bili poniženi. Isto tako očekujemo i sutra. Sve osim pobede domaćina bi bilo veliko iznenađenje!

Predlog za ovaj meč je H1 (-1,5) na Giantse. Kvota je predobra 1,95. Ako nekom odgovara i čist 1 kvota je manja 1,45.


Ulog je na H1 – 5/10, dok je na čistog keca 7/10! Zaista verujemo u ovaj par i  zato težimo da iskoristimo to!

1:0 (1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje