petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana – 26.08.2020.

Sutra od 11h na programu je bejzbol susret Japanske lige između Hanshin Tigersa (25-27) i Chunichi Dragons (26-28). Danas su domaći slavili 5:1.

Starter za Tigerse je levoruki Onelko Garcia (1-5,3,83). Vrlo loša sezona za njega, prvu pobedu je zabeležio u prošlom startu. Ima problema sa startom utakmice gde obično primi skoro uvek poen, a onda se posle stabilizuje. U meču protiv sutrašnjeg protivnika je primio 3 poena u prvoj izmeni na početku sezone i taj meč je izgubio.

Starter za Dragonse je Koji Fukutani (2-1,2.28). Ima 2 starta protiv Tigersa gde je primio ukupno 3 poena. Primio je dosta udaraca ali oni nisu bili povezani u pravom trenutku pa se tad izvukao.

Hanshin ima 6 vezanih pobeda protiv Chunuchia. Posle očajnog starta vraćaju se polako u formu i treba od njih očekivati dosta toga. Glavne uzdanice su Justin Bour i Jerry Sands pojačanja iz MLB-a koji se polako vraćaju u formu. Chunichi u gostima igra dobro, pogotovo što se tiče poena, palica zaista dobro radi i nisu spuštali u svojim pobedama ispod 5 poena. Oni se oslanjaju na domaće igrače ali je ipak najbolji udarač Kubanac Viciedo.

Predlog za ovaj meč su poeni 6,5+. Kvota je 1,80! 

11:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje