sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Koreje (02.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 07h!


Kt Wiz – Samsung Lions 8,5- 1,75 ulog 3k, sigurnost 3/10

4:1

Na otvaranju Korejske bejzbol lige od 07h po našem vremenu igraće Kt Wiz i Samsung Lionsi. Kao što je već model na otvaranju će bacati najbolji baacači timova, te ovde nemamo favorita.

Wiliam Cuevas, MVP prošlog prvenstva otvoriće pitchem ovu sezonu. Desnoruki bacač doneo je titulu ekipi, jer je u play offu pobedio sve utakmice. Prošlu sezonu je završio rekordom 13-10. Rekord protiv Samsunga iz prošle sezone mu je polovičan 2-2. Primio je  redom 3,4,1 i 0 poena. Kako je odmicala sezona bio je sve bolji.

David Buchanan, desnoruki bacač-veteran imaće tu čast da otvori prvenstvo za Lionse. Rekord od 15-7 je bio dovoljan da njegovu ekipe odvede u play off. Završio je 2.mesto po broju pobeda u ligi. Protiv Wiza imao je rekord od 3-1 prošle sezone uz: 2,3,0,0 primljena poena.

Ove dve ekipe su favoriti za visok plasman, a nisu daleko od toga za osvajanje. Wizi su se pojačali Henry Ramosom, dok je kostur ekipe Samsunga ostao potpuno isti.

Očekujemo bacače na nekih 6 izmena, a smatramo da imaju šanse da drže ovu utakmicu na možda 0-2 primljena poena. Mana jesu bullpeni koji su u KBO nešto slabiji u odnosu na Japansku ligu. Pošto je otvaranje treneri bi morali da stave najbolje bacače posle startnih, pa tu tražimo nadu da mogu dobro izgurati utakmicu do kraja u pozitivnom smeru.

Granica je postavljena više od očekivanog, a mi očekujemo jedan vrhunski bacački duel i prognoziramo rezultat 3:2 ili 2:1.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje