sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Koreje (05.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati do sutra u 11h!


Kiwoom Heroes – LG Twins Kiwoom daje 3,5+ poena 1,77 ulog 5K, sigurnost 5/10

4:8

Posle dana odmora na istoku planete, bejzbolaši su opet na terenu. Mi smo izdvojili susret Korejanske bejzbol ligu u kome će se sastati Kiwoom Heroes i LG Twins-a. Bukmejkeri daju blagu prednost gostima a granica poena je postavljena na 8,5.

U ovoj situaciji ćemo samo spomenuti bacača Heroja a to će biti Tyler Eppler, pojačanje ekipe iz MLB lige.

Za Twinse startuje Im Chan-Kyu, desnoruki bacač. Rekord iz prošle sezona je katastrofalan, 1-8. Imao je 2 starta protiv Kiwooma u kojima je primio 4 i 5 poena za nepunih 4, odnosno 5 izmena. Pošto se lineup ekipe nije promenuo iste igrače imati za protivnika i sutra.

Kiwoom je u prva dva meča postigao 4 i 2 poena. Međutim imali su na obe utakmice 9 udaraca, što je veoma visoka brojka. Najveće pojačanje ekipe je Puig koji je nekadašnji MLB igrač. Igrao je Dodgerse, Indianse, Redse a palica mu je mnogo moćna iako je imao mnogo povreda tokom svoje karijere.

Ispred i iza njega na lajnapu su Lee Jung Hoo i Jeon Byeong Woo koji imaju prosek na palici preko .400. Jung Hoo je na prošlom meču udario walk-off udarac za pobedu svoje ekipe na Lotte Giantsima, a ukupno 3 na utakmici.

Bukmejkeri favorizuju Twinse, a imaju razloga za to jer im ja palica jako moćna. Tu su neka zvučna imena Korejskog bejzbola a i pojačanje Ruiz. Međutim u ovom meču imaju slabijeg bacača a mi nećemo čačkati konačan ishod u ovom slučaj, ali očekujemo dosta poena. Mi se nadamo bar 4 poena na kontu Kiwooma.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje