Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati do sutra u 11:30!


Kiwoom Heroes – LG twins 8,5+ 1,90 (mocart) ulog 8k, sigurnost 8/10

1:2

Isti meč koji smo danas prognozirali odigraćemo i sutra, ali drugačijom opkladom.

Starter za Kiwoom biće desnoruki Choi Won Tae. Sezona 2021. donela je ne tako dobrih stvari za ovog bacača. Imao je negativan rekord 9-11, po prvi put u svojoj karijeri. Protiv Twinsa prošle sezone, 4 starta i rekord 0-4. Primao je 3,11,4 i 4 poena a svaki put je bilo 10+ poena.

Starter za Twinse biće levoruki bacač Son Ju young. Bacač koji ima samo 23 godine. U prošloj sezoni za zaborav 7 startova, rekord 1-3 uz ERA 8.44. Zaista katastrofalne brojke 2.picka na draftu iz 2017. godine. Imao je 2 starta protiv Kiwooma u kojima je primio 2x po 2 poena. U svim tim mečevima je dolazilo minimum 10 poena.

Kao što smo već juče pisali 3-4-5 na palici Kiwooma konstantno dobar. Danas su oni imali 4 od 5 udaraca na utakmici. Puig je udario svoj prvi home run, a lopta je odletelo blizu 130m. Nadamo se da će gornji i donji deo lajnapa da se probudi, a onda bi Kiwoom ofanzivno bio još opasniji. Danas su bili veoma dobri na palici, a da su imali malo više sreće u prve dve izmene bilo bi mnogo više poena. U 1.izmeni Puig je imao pune baze, a onda u sledećoj izmeni opet pune baze i nisu dali poen.

Twinsi trenutno vode po svim ofanzivnim segmentima (avg,rbi,risp,ops). Prosek im je skoro 7 poena po meču. Moon Bo Yeong je lider ekipe sa avg 556. kao i lider prvenstva. Danas je 5 udarača imalo po 2 udarca, a ekipa je ukupno imala 12. Jedna kompletna ekipa sa konstantno raspoloženim igračima u svakom delu lajnapa.

Ovde je granica lagano mogla biti postavljena na 10,5 a bukmejkeri će to pomerati sigurno kako sezona bude odmicala. Tako da probamo da iskoristimo ovaj momenat.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.