subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Koreje (06.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati do sutra u 11:30!


Kiwoom Heroes – LG twins 8,5+ 1,90 (mocart) ulog 8k, sigurnost 8/10

1:2

Isti meč koji smo danas prognozirali odigraćemo i sutra, ali drugačijom opkladom.

Starter za Kiwoom biće desnoruki Choi Won Tae. Sezona 2021. donela je ne tako dobrih stvari za ovog bacača. Imao je negativan rekord 9-11, po prvi put u svojoj karijeri. Protiv Twinsa prošle sezone, 4 starta i rekord 0-4. Primao je 3,11,4 i 4 poena a svaki put je bilo 10+ poena.

Starter za Twinse biće levoruki bacač Son Ju young. Bacač koji ima samo 23 godine. U prošloj sezoni za zaborav 7 startova, rekord 1-3 uz ERA 8.44. Zaista katastrofalne brojke 2.picka na draftu iz 2017. godine. Imao je 2 starta protiv Kiwooma u kojima je primio 2x po 2 poena. U svim tim mečevima je dolazilo minimum 10 poena.

Kao što smo već juče pisali 3-4-5 na palici Kiwooma konstantno dobar. Danas su oni imali 4 od 5 udaraca na utakmici. Puig je udario svoj prvi home run, a lopta je odletelo blizu 130m. Nadamo se da će gornji i donji deo lajnapa da se probudi, a onda bi Kiwoom ofanzivno bio još opasniji. Danas su bili veoma dobri na palici, a da su imali malo više sreće u prve dve izmene bilo bi mnogo više poena. U 1.izmeni Puig je imao pune baze, a onda u sledećoj izmeni opet pune baze i nisu dali poen.

Twinsi trenutno vode po svim ofanzivnim segmentima (avg,rbi,risp,ops). Prosek im je skoro 7 poena po meču. Moon Bo Yeong je lider ekipe sa avg 556. kao i lider prvenstva. Danas je 5 udarača imalo po 2 udarca, a ekipa je ukupno imala 12. Jedna kompletna ekipa sa konstantno raspoloženim igračima u svakom delu lajnapa.

Ovde je granica lagano mogla biti postavljena na 10,5 a bukmejkeri će to pomerati sigurno kako sezona bude odmicala. Tako da probamo da iskoristimo ovaj momenat.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje