petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Tajvana – 18.09.2020.

Danas od 12:35 u okviru Tajvanske bejzbol lige sastaće se Fubon Guardeans (18-18) i Uni Lions (20-16). Ovo će biti prvi susret u tromeču koji se igraju do nedelje.

Starter za Fubon će biti Sosa (10-4,3.80) dok će Lionse startovati Mehn Will (0-2,4,57). Sosa zanimljivo nema poraz kod kuće, ali i kad se to desi primi uvek nekih 3,4 poena. Gostujući bacač i dalje nema pobedu i sve su to bleda izdanja.

Tajvanska liga je poznata po poenima, tj po dobrim udaračima a ne tako dobrim bacačima. Ima naravno tu dobrih bacača kao što je Sosa ali je on veteran, pri zalasku karijere i nisu to više te partije kakve je znao da daje pre. To važi i za ostale bacače koje su došli u ovu ligu. Domaći bacači su daleko manjeg kvaliteta, a to je otprilike cela klupa svake ekipe, bez ijednog stranca.

Fubon je jako dobar kuci, imao je 5 zaredom utakmica pred svojim navijačima i uvek je prebacio 4+ datih poena, a bilo je i da su davali po 10. Uni Lions takođe vrlo dobar čak i u gostima. Vezali su 5/6 pobeda, oni su takođe u tim pobedama davali 5+ poena. Sosa bi ovde trebao da bude dobar, ali mi se oslanjamo na jako dobar Fubon koji je zaista moćan na palici i može protiv ovakvog bacača sam preći granicu!

Naš predlog za ovaj meč su poeni 8,5+ sa lepom kvotom 1,85. Opet smo iznenađeni veoma niskom granicom, obično su Tajvanci minimum 9,5-11,5 granica. Dolazi obzir i pobeda domaćina, kao i mix iz maxbeta 1 i 8,5+ sa kvotom 2,87!

5:1

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje