četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol: Predlog za klađenje – KBO – 28.05.2020.

Sutra od 11:30h je na programu susret Korejanske bejzbol lige Hanwha Eagles (7-13) i LG Twins (13-6). Ovo je treći meč u seriji, a u prva dva su slavili Twinsi 15:4 i 3:0. LG je mnogo bolja ekipa, što pokazuje i tabela mada u ovom susretu nisu toliki favoriti.

Starter Eaglesa je desnoruki Australijanac Warwick Saupold (2-1,2.25). Veoma je ubedljiv ove sezone na brdu, primio je svega 7 poena u 28 izmena. Prošle sezone je imao fantastične brojke protiv Twinsa kada je u 2 starta protiv njih primio samo 1 poen. Kad bi ga napad još pratio verovatno bi bio još sigurniji na brdu.

Starter Twinsa je desnoruki Amerikanac Casey Kelly (1-0,5.79). Malo je klimavao krenuo ovu sezonu, ali što je zanimljivo nije zabeležio još nijedan poraz. Ima prmiljenih 10 poena u samo 14 izmena. Prošle sezone je bio sjajan i u 3 starta ima samo 2 primljena poena.

Ovo će biti veoma neizvestan susret i fantastičan dvoboj na brdu. Biće low scoring game i palica će biti zaustavljena. Saupold je sjajan, iako je palica Twinsa vrlo dobra ove sezone on je još bolji! S druge strane Eaglesa su zaista jako loši ove sezone u svim segmentima. Bacači drže koliko toliko korak, dok palica jako loše obavlja svoj posao, pretposlednji su u ligi.

Predlog za ovaj meč je ukupno poena manje od 8,5. Kvota je 1,87 u ovom trenutku. 

0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje