sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlozi iz MLB-a – četvrtak 15.04.

Pravi meč večerašnjeg programa igraće New York Metsi i Philadelphia Phillisa. Totalni raspad sistema gostiju koji gube 3-0 u seriji i moguća metla ako i večeras izgube.

Na brdu je Jacob De Grom koji ima 1 poraz i no decision u 2. startu ali neverovatno je da njegova ekipa u tim startevima nije dala nijedan poen a mečevi su se završavali 1:0. Za goste baca prosečni Efflin. Sa ovakvom formom i sjajnim De Gromom red je da stvari vrate na svoje mesto. PREDLOG: POBEDA METSA 1,45!

 

Od 19:10 igraju Minnesota Twinsi i Boston Red Soxi. Ovde gosti vode 3-0 i moguća metla za Twinse. Domaći imaju 5 poraza zaredom a gosti 9 pobeda zaredom.

Ono što je ovde interesantno je da domaći Pineda daleko bolji bacač od Richardsa koji ima 8 primljenih poena u 2 starta uz 1 poraz. Ako gledamo da bi ovde Minnesota morala dati dosta poena Richardsu, računamo da Red Soxi sa sjajnom formom mogu takođe probiti Pineda. Granica je apsolutno po meri i mora se igrati. PREDLOG: 8,5+ 1.85.

4:3

Treći meč se od 01:10 posle ponoći u Tampi a igraju Tampa Bay Rays i Texas Rangers. Tampa vodi 2-1 u seriji.

Za domaće startuje veteran Rich Hill dok će za goste bacati Jordan Lyles. Krajnje prosečni bacači pa prednost opet dajemo palici. PREDLOG: 8,5+ 1.85.

4:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje