sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol Tiket – Predlozi za 30.07.2020.

11:00 Yomiuri Giants – Yokohama Baystars (NPB)

Lider na tabeli Giantsi su danas izgubili od ovog rivala 2:3, ali i dalje drže lidersku poziciju. Yokohama ne zaostaje puno i posle jakog lošeg starta sezone polako se budi. Mercedes vs Onukija, oba bacača imaju 2-2 rekord sa veoma malim brojem primljenih poena. Mislimo da domaćin mora da vrati pobedu iako se i ovde opet nameće minus, a u međusobnim susretima vezali su čak 10 minusa.

Predlog za ovaj susret je pobeda Yomiuria 1. Kvota je 1,58.

2:4

11:00 Lotte Marines – Rakuten Eagles (NPB)

Yuge protiv Iwashite, veoma dobar matchup. Oba bacača jako malo poena primaju. s druge strane udarači domaćina uopšte ne briljiraju dok su gosti u dobroj formi. Bacači se ovde pitaju i ne bi smelo biti puno poena.

Predlog za ovaj susret je 7,5-. Kvota je 2,04.

3:4

11:30 Lotte Giants – NC Dinos (KBO)

Rucinski na brdu za goste koji ima 10-1 rekord ove sezone. Za domaće slabašni Park Se Wong 4-5. Apsolutni favorit je gost i na ovom meču. Igraju dobro, vode na tabeli i verovatno najbolje bacače u ligi imaju koji im daju mnogo prostora za kalkulacije. Sve sem rutinske pobede gosta bi bilo veliko iznenađenje. Lotte pokušava da uhvati ritam za vodećima ali igraju toplo-hladno uvek.

Predlog za ovaj susret je H2(1,5). Kvota je 1,52.

Odloženo


Ukupna kvota na ovom tiketu je 4,90. Ulog podižemo na 400 (Banka +5860).


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred ”ograđujemo”, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju urednika, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje