Advertisement
MaxBet

Domaćin u današnji meč ulazi bez rezervnog golmana, kao i po tri standardna odbrambena i vezna igrača. Gost je bolje plasiran, a i kladionice mu daju ulogu blagog favorita. Ovaj meč možete odigrati do 19h, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 19:10 u okviru austrijske druge lige sastati ekipe Austrie V. II i Neustadt.

Austrija V. II: je drugi tim austrijskog velikana. Trenutno u drugoj ligi zauzimaju 13. mesto sa 19 osvojena boda od kojih je 10 osvojio kao domaćin. Kao domaćin ima gol razliku 17:23 i njeni mečevi su najefikasniji u ligi. Ima 2 boda više od tima koji je prvi ispod crte u borbi za opstanak. Danas će biti lišena ne igranja 7 igrača. U pitanju su: rezervni golman D. Krischke (2/0/0), standardni desni bek S. Apollonio (10/0/3), tandem centralnih bekova L. Prokop (12/0/0) i A. Borković (7/0/0), kao i tri igrača iz veznog reda: A. El Moukthatir (13/0/1), M. Sarkaria (11/4/2) i C. Mester (3/2/1).

Neustadt: se nalazi na 3. mestu na tabeli sa 32 osvojena boda od kojih je 15 osvojio kao gost uz gol razliku 13:10. Za liderom Wattensom zaostaje 4boda.

Mišljenje urednika: Gost je favorit, a i domaćin ima dosta izostanaka, pa je Neustadt bliži makar jednom bodu. Igre domaćina koji protivnicima dopušta skoro 3 gola po meču uverava da golovi danas ne bi trebali da izostanu. Na osnovu toga se mome reći da se kao dobar predlog nameće mix igra – da će gost izbeći poraz uz dva ili više gola na meču – X2 i 2+ @1.55 / MaxBet , ali je svakako najbolje da vi na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip.

3:1

2 KOMENTARA

  1. Kakav pogresan info, od ovo sta je navedeno kao izostanke, El.Moukhantir i ovaj Apollonio kao i Sarkaria se u sastavu i igraju a onaj Prokop je na klupi, tako da info je ono kako reciti ama jako netacno pa da vidimo sta ce da bude. Malo obratite paznju na davanje infoa o izostanke.

  2. Hvala na kritici. Svaka dobronamerna dobro dođe. Na žalost ovo je moja mala greška. Dešava se da dođe do naknadnog izmena i promena, koje poremete, ali su daleko preko 90% informacija koje dajemo pokazale kao apsolutno tačne. Sad i oko pogođenih parova nismo proroci, ali imamo izuzetno visok procenat pogođenih tipova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.