utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez 7 igrača će dočekati favorizovanog gosta

Domaćin u današnji meč ulazi bez rezervnog golmana, kao i po tri standardna odbrambena i vezna igrača. Gost je bolje plasiran, a i kladionice mu daju ulogu blagog favorita. Ovaj meč možete odigrati do 19h, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 19:10 u okviru austrijske druge lige sastati ekipe Austrie V. II i Neustadt.

Austrija V. II: je drugi tim austrijskog velikana. Trenutno u drugoj ligi zauzimaju 13. mesto sa 19 osvojena boda od kojih je 10 osvojio kao domaćin. Kao domaćin ima gol razliku 17:23 i njeni mečevi su najefikasniji u ligi. Ima 2 boda više od tima koji je prvi ispod crte u borbi za opstanak. Danas će biti lišena ne igranja 7 igrača. U pitanju su: rezervni golman D. Krischke (2/0/0), standardni desni bek S. Apollonio (10/0/3), tandem centralnih bekova L. Prokop (12/0/0) i A. Borković (7/0/0), kao i tri igrača iz veznog reda: A. El Moukthatir (13/0/1), M. Sarkaria (11/4/2) i C. Mester (3/2/1).

Neustadt: se nalazi na 3. mestu na tabeli sa 32 osvojena boda od kojih je 15 osvojio kao gost uz gol razliku 13:10. Za liderom Wattensom zaostaje 4boda.

Mišljenje urednika: Gost je favorit, a i domaćin ima dosta izostanaka, pa je Neustadt bliži makar jednom bodu. Igre domaćina koji protivnicima dopušta skoro 3 gola po meču uverava da golovi danas ne bi trebali da izostanu. Na osnovu toga se mome reći da se kao dobar predlog nameće mix igra – da će gost izbeći poraz uz dva ili više gola na meču – X2 i 2+ @1.55 / MaxBet , ali je svakako najbolje da vi na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip.

3:1

Povezani članci

2 Komentari

  1. Kakav pogresan info, od ovo sta je navedeno kao izostanke, El.Moukhantir i ovaj Apollonio kao i Sarkaria se u sastavu i igraju a onaj Prokop je na klupi, tako da info je ono kako reciti ama jako netacno pa da vidimo sta ce da bude. Malo obratite paznju na davanje infoa o izostanke.

  2. Hvala na kritici. Svaka dobronamerna dobro dođe. Na žalost ovo je moja mala greška. Dešava se da dođe do naknadnog izmena i promena, koje poremete, ali su daleko preko 90% informacija koje dajemo pokazale kao apsolutno tačne. Sad i oko pogođenih parova nismo proroci, ali imamo izuzetno visok procenat pogođenih tipova.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje