četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez 8 igrača idu na megdan favorizovanom rivalu

U ovom meču favorizovani tim želi da nastavi seriju dobrih rezultata, dok njegovom rivalu i ne cvetaju ruže, pa je vezao nekoliko kola bez ostvarene pobede. Osim lošije forme i rezultata generalno, tim muče i čak 8 izostanaka danas, a nedostajale među njima i najbolji strelac tima ove sezone. Ovaj meč možete najkasnije odigrati u nedelju do 15h po našem vremenu.


Najava meča: Danas će se u terminu od 15h po našem vremenu u okviru Italijanske serije B sastati ekipe FC Crotone i Trapani Calcio. Domaćin se nalazi na 4. mestu sa 28 osvojena boda. Nalazi se trenutno u plej of zoni sa tri boda manje od mesta koje vodi direktno u Seriju A. U devet meča na svom terenu ima skor 5 3 1 uz gol razliku 16:9. Nadaju se trećoj vezanoj pobedi. Najbolji igrač tima je Nigerijac Simy koji je postigao 8 golova ove sezone uz 3 asistencije. Gost se nalazi na pred zadnjem mestu sa 15 osvojena boda. Na strani ima skor od 2 2 5 uz gol razliku 10:20. Sa 33 primljena gola, najslabija su odbrana u ligi. Uz to ne znaju za pobedu na 4 vezana meča.

Danas Trapani neće moći da računa na 8 igrača, a u pitanju su: tri odbrambena igrača –  Scognamillo (15/0), Del Prete (12/0), Strandberg (3/0), tri vezna igrača – najbolji strelac tima Taugourdeau (17 utakmica / 4 gola), Jakimovski (9/0) i Ferretti (4/1), kao ni na napadače N’Zola (12/1) i Golfo (7/0). 


Mišljenje urednika: Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija. Dobar izbor zbog izostanaka i odbrane gosta, je da će domaćin postići dva ili više golova na meču, a igra D2+ donosi kvotu od @1.55.

3:0


Slika preuzeta sa sajta: https://digitalsport.co/bt

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje