subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bezidejni i bez petorice igrača ulaze u ovaj meč!

Može se s pravom reći da ulaze u ovaj meč u prlično nezgodnom trenutku, kada su i dalje u šoku zbog loših igara u prethodnom periodu. Uz to, neće računati na petoricu fudbalera, mahom iz zadnjeg dela terena, što bi njihov rival mogao da iskoristi. Utakmica je na programu danas od 18:30 po našem vremenu.


Reč je o utakmici St. PauliHeidenheim koja je na programu danas od 18:30 po našem vremenu, a ove dve ekipe sastaće se u okviru 28. kola druge lige Nemačke, popularne pod nazivom „2. Bundesliga„.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na 11. mestu uz 8 pobeda, 9 remija i 10 poraza, ima gol razliku 34:36 i 33 osvojena boda. Gost, sa druge strane, ima 12 pobeda, 8 remija i 7 poraza uz gol razliku 35:29 i 44 osvojena boda. Nakon pauze od nešto više od 2 meseca, St. Pauli je pobedio Nurnberg u prvoj utakmici nakon prekida, da bi pre 4 dana bio deklasiran od Darmštata sa 4:0. Nakon tri pobede i dva remija iz pet utakmica, pretrpeo je značajan poraz. „Suviše lako smo primili golove. Bili smo previše pasivni i defanzivno orijentisani, kao i premalo agresivni u rešavanju problema„, rekao je trener ekipe, Jos Luhukay.

Gosti su nakon pauze izgubili od Bochuma 3:0, da bi se trgli u prošlom kolu i savladali Wehen kod kuće rezultatom 1:0. Pred predstojeću utakmicu, trener gostiju je izjavio „Sastav izgleda dobro. Nije bilo izmena u odnosu na prošlu utamicu i nijedan igrač se nije povredio na utakmici.“ Dakle, za očekivati je sličnu igru kao protiv Wehena, kada je Heidenheim potpuno dominirao terenom uz čak 17 šuteva (8 u okvir gola) i imao posed od 61%.

Kada je reč o izostancima, za St. Pauli neće igrati Christopher Buchtmann (13n/0g/0a, centralni vezni), Christian Conteh (9n/2g/1a, levo krilo), Kevin Lankford (10n/2g/3a, levo krilo), Philipp Ziereis (8n/0g/1a, centralni bek) i Leo Östigard (23n/0g/0a, centralni bek). Dakle, reč je najviše o fudbalerima koji igraju na poziciji levog krila i o štoperima, gde će St. Pauli biti „tanji“. Za Heidenheim neće igrati Oliver Hüsing (20n/0g/1a, centralni bek), Maximilian Thiel (0n/0g/0a, levo krilo) i Denis Thomalla (10n/1g/0a, centarfor). Kao što možete da pročitate, Thiel ove sezone nije ni nastupao, stoga gosti samo sa dva izostanka ulaze u ovaj meč.

Izvor: https://www.fcstpauli.com/en/news/published/luhukay-speaks-before-heidenheim-h19-20/

Mišljenje urednika: Kada se podvuče crta, realno je očekivati da će gosti da se bore za ulazak u viši rang i da im je svaki bod zlata vredan, dok je St. Pauli relativno daleko od zone ispadanja, ali je i dalje ugrožen, te ne očekujemo lak duel ni za domaće, a ni za goste. Mišljenja smo da bi ovde gost mogao do pozitivnog rezultata, odnosno, da može da dođe minimum do boda. Kako bismo povećali kvotu, probaćemo sa predlogom „X2&2+“ koji se plaća kvotom 1.90.

0:0


Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje