utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Blago ih favorizuju, a danas su nekompletni i bez prvog golmana ekipe!

Domaćin danas neće moći da računa na 5 fudbalera, među kojima je i prvi golman ekipe. Problem sa kojim se takođe susreće jeste prilično loša forma, dok uz sve to gost dolazi u gotovo punom sastavu i igra prilično stabilno ove sezone. Naš predlog je kvote 1.65, a utakmica počinje danas od 18 časova po našem vremenu.


Reč je o 12. kolu norveškog šampionata „Eliteserien„, a od 18 časova sastaće se Viking i Kristiansund. Domaćin nakon 11 odigranih kola ima svega 3 pobede, 2 remija i 6 poraza uz gol razliku 13:21, dok se gost bolje snašao na početku sezone i ima 3 pobede, 6 remija i 2 poraza uz gol razliku 21:15. Kladionice blago favorizuju domaći tim, kvota je i u padu. Prošle sezone je Viking bio 5. na tabeli, a Kristiansund 6. sa 6 bodova manje. Ono što je interesantno je da su obe ekipe tada imale 8 remija za celu sezonu, a Kristiansund već sada nakon 11 kola ima 6 remija. Neporažen je na 82% ligaških susreta ove sezone, a Viking nije u strašno dobroj formi da taj spektakularan broj poremeti.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Kristiansund neće igrati samo Sean McDermott (0n/0g/0a, golman), koji je svakako bez nastupa ove sezone i njegov izostanak ne bi trebalo toliko da se oseti na terenu. Na sajtu Viking-a se navodi da za Kristiansund neće igrati ni Flamur Kastrati (10n/0g/1a, centarfor). Za Viking neće igrati Iven Austbö (6n/0g/0a, prvi golman ekipe), Sondre Björshol (0n/0g/0a, desni bek), Even Östensen (5n/1g/0a, centafor), Runar Hove (3n/0g/0a, centralni bek) i Jefferson De Souza (3n/0g/0a, centarfor).

Izvor: https://www.viking-fk.no/nyheter/for-kampen-vik-kbk20

Sudeći po sajtu transfermarkt-a, Viking vredi 7.20 miliona evra, a Kristiansund 7.10 miliona evra, tako da nije reč o velikoj razlici u tržišnoj vrednosti igrača ove dve ekipe. Mišljenja smo da se ne treba voditi prošlom sezonom, gde je Viking bio nešto bolji, već treba imati u vidu tekuću sezonu i trenutnu formu i stanje u obe ekipe. Objektivno gledano, gosti ne bi trebalo da budu autsajderi danas i mi ćemo pokušati to da iskoristimo sa duplom šansom na iste, a kvota iznosi 1.65. Domaćin će biti oslabljen na golu, u zadnjoj liniji i u napadu, a verujemo da gost može da produži fantastičnu seriju rezultata i na utakmici u kojoj ne bi trebalo da bude toliki autsajder po kvotama.

1:2


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje