I jedan i drugi tim brojaće veliki broj izostanaka večeras, te će biti ekstremno zanimljivo pratiti ovaj duel. Članak otvarati do 18 časova, a predložena kvota je 1.60.


Reč je o 16. kolu prvenstva Grčke – „Super League„, a od 18:30 po našem vremenu sastaće se Smyrnis i Olympiacos Piraeus. Stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na poslednjem, 14. mestu na tabeli, dok su gosti na 1. mestu i apsolutni favoriti su večeras. Delovalo je da su domaći u problemu jer neće moći da računaju na 3 fudbalera, plus 6 fudbalera koji zbog COVID-a neće biti na terenu, ali, gosti su u još većem igračkom problemu. Za goste neće igrati 11 fudbalera, što zbog reprezentativnih obaveza, povreda, COVID-a, takođe.. Kada se to sve stavi na papir, dobija se dobro poznata situacija gde ne treba previše forsirati favorite koji su na 1. mestu, protiv autsajdera koji su na poslednjem. Sa tim u vezi, mi se nadamo da će i jedni i drugi danas obazrivije pristupiti igri.

Za Apollon Smyrnis neće igrati Luiz Domingues (9n/0g/0a, centralni bek), Christos Lisgaras (7n/0g/0a, centralni bek), Vykintas Slivka (9n/0g/0a, centralni vezni), kao i šestorice fudbalera koja su pozitivna na COVID-19. I dalje nemamo zvanične informacije koji su fudbaleri u pitanju. Za Olympiacos Piraeus neće igrati Kenny Lala (21n/0g/1a, desni bek), Athanasios Androutsos (14n/0g/0a, desni bek), Rony Lopes (17n/2g/2a, desno krilo), Sokratis Papastathopoulos (21n/0g/1a, centralni bek), Svetozar Marković (4n/0g/0a, centralni bek), Garry Rodrigues (10n/0g/1a, levo krilo), Henry Onyekuru (21n/1g/1a, levo krilo), Aguibou Camara (25n/5g/4a, ofanzivni vezni), Konstantinos Fortounis (0n/0g/0a, ofanzivni vezni), Pierre Kunde (19n/0g/1a, centralni vezni) i Pape Abou Cissé (27n/5g/0a, centralni bek).

Probaćemo sa predlogom „1P0-1&2P0-2“ po kvoti 1.60, uz nadu da neće preterivati sa golovima, iovako prilično desetkovani.

0:0


Photo by Chaos Soccer Gear on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.