četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Brazilska Seria A najava i predlozi – nedelja

21:00 Vasco – Atletico PR

Vasco je sjajno krenuo ovu sezonu i nalazi se sa 11 bodova na 6. mestu. Imaju gol razliku 10:5. Kući su zaista dobri i imaju 2 pobede i nerešen rezultat. Već smo pominjali njihov sastav i dosta dobrih pojačanja pogotovo u napadu. Za sad ta pojačanja pokazuju zašto su dovedeni i Vasco već ima 10 datih golova. Imali su veoma težak raspored, a skoro u svakom meču kad su bili aucajderi su pobeđivali ili igrali nerešeno. Jedini poraz imaju protiv Fluminensea u gostima od 2:1. Jedini meč kad nisu postigli gol bilo protiv Gremia kod kuće kad je bilo 0:0.

Jedini problem za domaće su izostanci zbog virusa: dva standardna defanzivca Ricardo Graca i Claudio Neto, kao i veznjak Gomes Bruno.

Atletico PR se nalazi na 14. mestu sa 7 bodova i gol razlikom 6:8. Dobar start sezone i 2 pobede u gostima protiv slabašnog Goiasa i Fortaleza. A onda totalni pad i samo bod u 5 mečeva i to u prošlom kolo kući protiv Bragantina 1:1. Oni će sakupljati bodove protiv slabijih ali čim naiđu na jače protivnike oni vežu 4 lagana poraza. Mada igraju tvrdu, gubili su od Palmeirasa u 93.min a potom i od Sao Paola primaju gol pred sam kraj susreta. Jedino ih je Santos dobio bez problema 3:1. Držali su posed lopte u tim susretima ali su gubili.

Trener neće imati problema sa izostancima na ovom meču.

Mogući sastavi timova za večeras

Mišljenje urednika: Vasco je ovde favorit, iako im ne igraju 2 važna igrača pozadi. Atletico u očajnoj formi, te će domaćin to pokušati da iskoristi. Naš predlog je 1Xi2+ sa kvotom 1,85. Ni pobeda domaćina nije daleko sa kvotm 2,35.

1:0


00:30 Coritiba – Atletico MG

Coritiba se nalazi na 16. mestu sa 7 bodova i gol razlikom 4:7. Još imaju i dosta bodova koliko loše igraju. Oni se nalaze sigurno u 4 ekipe koji su glavni pretetendi za povratak u Seriju B. Startna vezana 4 poraza a onda buđenje i u 3 meča 7 bodova. Pobeđena je Bragantina i Sport 2:1 i 1:0 a bod je uzet protiv Botafoga. Njihov stil igre je da se ceo meč brane i vrebaju šansu iz kontre. Samo protiv Sporta su imali veći posed lopte, u ostalim mečevima se igralo ispred njihovog gola.

Veliki problemi pozadi za trenera, te nedostaju defanzivci Patrick i Rhodolfo standardni štoper i desni bek, kao i veznjak Thiago.

Atletico MG na 4. mestu sa 12 bodova i gol razlikom 10:5. Veoma dobra i efikasna ekipa koja će sigurno juriti titulu ove godine. Da li je to moguće odlučiće oni sami, ali za sada zaostaju samo 4 boda iza vodećeg a imaju meč manje. Imali su 2 poraza zaredom kad su izgubili od Internacionala i Botafoga ali su se ubrzo oporavili i počistili Sao Paulo sa 3:0. Sjajni Alan Franco je bio dvostruki strelac u tom meču. U svakom meču imaju posed lopte 60+% i takođe 15+ šuteva. Međutim mana im je što vole da se otvore pa prime golove iz kontre kao što im se desilo protiv Botafoga. Protiv njih su imali čak 30 šuteva ali je tek u 90. jedan ušao u gol. Imaju sjajne brzake po bokovima Kena i Marquinhos na koje će se osloniti.

Trener neće imati problema sa sastavom ekipe, svi su mu na raspolaganju!

Ovo su mogući sastavi ekipa

Mišljenje urednika: Domaći teren neće imati nikakav značaj ovde jer se igra bez navijača, shodno tome ni tu malu prednost domaćin nema bez žari svojih navijača. Atletico je apsolutni favorit ,mnogo su bolji u svim segmentima igre i samo je pitanje koliko će im golova dati. Nama je ovo čista dvojka sa kvotom 1,80. Ako nekome je ovo malo i 2i2+ je sasvim moguća igra sa kvotom 2,35.

0:1


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje