četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Brazilska Seria A Najave i predlozi 9.kola – sreda

00:15 Sao Paulo – Bragantino

Sao Paulo se nalazi na visokom 2. mestu na tabeli sa 16 bodova i gol razlikom 10:8. Imaju 4 pobede na poslednjih mečeva, jedini poraz su zabeležili od boljeg Atletico MG od 3:0. Kući su samo prikupili 10 bodova, 3 pobede i nerešen rezultat. Sjajni Luciano je najbolji strelac ekipe sa 3 postignuta gola. Ekipa fukcioniše veoma dobro u svim segmentima igre, imaju dobre individualce, dobro čuvaju rezultat kad vode i jako su dobri kod prekida.

Trener će imati mali problem sa sastavom jer neće moći da nastupi Dani Alves, Pablo i Igror Vinicius 3 vrlo bitna igrača.

Bragantino je ekipa koja se vratila u Seriju A ove sezone. Nalaze se samo ispred Goiasa na tabeli sa 6 osvojenih bodova i gol razlikom 8:13. Defanzivno su najslabiji u ligi, vidi se to neiskustvo ove ekipe sa prosekom starosti od 24 godine. Pričali smo o pojačanjima, dobro je to sve ali za sad rezultati ne ulivaju nadu. Samo bod u poslednja 4 kola a ekipe su bile više nego dostojni rival. Porazi od Fortaleza i Coritibe sigurno nisu očekivali.

Trener gostiju neće moći da računa samo na Alerrandra.

Ovo su mogući sastavi ekipa

Mišljenje uradnika: Domaći su veliki favoriti ovde i ne bi trebalo da imaju problema da doslovne napune mrežu protivnika. Mi ćemo na sigurnije igrati i predložiti 1Xi2+ sa kvotom 1,75. Naravno da je i pobeda domaćina opcija a plaća se kvotom 2,15. Nadamo se da neće nama u inat biti 1:0, kako Brazilci vole da igraju ali Sao Paulo retko igra tim rezultatom, obično je to otvoren fudbal sa puno golova.

1:1


02:30 Santos – Atletico MG

Santos se nalazi na 7. mestu tabele sa 11 bodova i gol razlikom 9:9. Konačno su pobedili u prošlom kolu Cearu 1:0 posle 4 kola ali ih je skupo koštao taj poraz. Imaće čak 3 suspenzije zbog crvenih kartona. L. Peres i Alison su isključeni, dok će Lucas Verissimo zbog žutih propustiti večerašnji susret. Santos igra dobro kući i daje dosta golova. Vasku su dali 2 dok su Atletico PR dali 3. Da ima navijača nijedan tim se ne dobro proveo na njihovom stadionu.

Odsutni zbog povreda su: defanzivac Luis Felipe, veznjak Jean Mota, golman Vladimir, a upitni su defanzivci Para i Dego Patuco. Zaista dosta problema će imati trener da sklopi ekipu.

Atletico MG sa mečom manje se nalazi na 3. mestu sa 15 bodova i gol razlikom 11:5. Zaista igraju sjajno, 3 pobede na startu potom, 2 poraza i onda opet niz od 2 pobede protiv Sao Paula i Coritibe bez primljenog gola. Veoma ofanzivno orijentisana ekipa, mogu apsolutno na svakom napadu postići gol. Da se setimo meča kad su izgubli od Botafoga imali su 35 šuteva i ipak su izgubili. Imaju tu malu manu da im iz kontre daju protivnici golove kad se otvore. Vrlo ozbiljna ekipa i ubeđeni smo da će oni biti u samom vrhu ove godine, ako ne i boriti se sa Internacionalom za naslov prvaka.

Trener neće moći da računa na defanzivca Gabriela i veznjaka Nathana, dok je defanzivac Rever upitan.

Ovo su mogući sastavi ekipa

Mišljenje urednika: Očekujemo još jedan otvoren fudbal od ovih ekipa, te oba gola na obe strane sa kvotom 1,85 predlažemo da je realna dobitna igra.

3:1


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje