Advertisement
MaxBet

U današnjem meču domaćinu će posao dodatno biti olakšan zbog problema u vezi igračkog kadra sa kojim se suočava gost. Gost neće moći da računa na 9 igrača među kojima se nalaze po tri defanzivca (standardni tandem bekova i rezervni levi bek), vezna igrača (sva tri defanzivna) i napadača. Meč možete odigrati do podneva, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 13 časova na nama dalekom Tajlandu u 5. kolu pred praznim tribinama zbog Korona virusa sastati ekipe Suphanburi i Nakhon Ratchasima. Suphanburi je novu sezonu startovao sa skorom 2 1 1 i gol razlikom 4:3, dok je Nakhon Ratchasima sezonu startovala skorom 1 0 3 i gol razlikom 4:9.

Izostanci u timu Nakhon Ratchasima: standardni desni bek E. Kongket (2 meča / 0 golova ove sezone), standardni levi bek A. Bueraheng (2/0), rezervni levi bek od starta sezone povređeni A. Hantes, tri defanzivna vezna igrača A. Samakorn, R. Prasitthong i K. Sikkamonthol, kao ni na napadače A. Ouatarra (4/1), C. Haysen (3/0) i J. Nyomsuk. 

Tradicija: je na strani Slonova koji su slavili na sva 5 poslednja međusobna meča kada su bili domaćini. Otuda i naslov da li će nastaviti da idu utabanom stazom?

Međusobni mečevi: SUPHANBURI – NAKHON RATCHASIMA
21.04.19
T1 Suphanburi Nakhon Ratchasima 3 : 1
17.02.18
T1  Suphanburi Nakhon  Ratchasima 1 : 0
23.04.17
T1  Suphanburi Nakhon Ratchasima 4 : 0
10.09.16
T1 Suphanburi Nakhon Ratchasima 3 : 1
22.02.15 T1 Suphanburi Nakhon Ratchasima 1 : 0

 

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. I kvalitet i tradicija su na strani domaćina, a kada se pogledaju i izostanci u timu gosta, nameće se ili mix igra 1X i 2+ sa kvotom oko @1.50 ili klasična igra pobeda domaćina 1 sa kvotom @1.75.


Naslovna fotografija preuzeta sa sajta: https://zelensviat.com

 

Odložen meč 

1 KOMENTAR

  1. Izvinjavamo se svima. Jutros je sve nagoveštavalo da će meč biti održan brz prisustva navijača. Pre sat vremena je odložen ovaj meč, ali i svi ostali mečevi Thai Premijer lige zbog Korona virusa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.