subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Da li će slonovi proći utabanom stazom?!

U današnjem meču domaćinu će posao dodatno biti olakšan zbog problema u vezi igračkog kadra sa kojim se suočava gost. Gost neće moći da računa na 9 igrača među kojima se nalaze po tri defanzivca (standardni tandem bekova i rezervni levi bek), vezna igrača (sva tri defanzivna) i napadača. Meč možete odigrati do podneva, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 13 časova na nama dalekom Tajlandu u 5. kolu pred praznim tribinama zbog Korona virusa sastati ekipe Suphanburi i Nakhon Ratchasima. Suphanburi je novu sezonu startovao sa skorom 2 1 1 i gol razlikom 4:3, dok je Nakhon Ratchasima sezonu startovala skorom 1 0 3 i gol razlikom 4:9.

Izostanci u timu Nakhon Ratchasima: standardni desni bek E. Kongket (2 meča / 0 golova ove sezone), standardni levi bek A. Bueraheng (2/0), rezervni levi bek od starta sezone povređeni A. Hantes, tri defanzivna vezna igrača A. Samakorn, R. Prasitthong i K. Sikkamonthol, kao ni na napadače A. Ouatarra (4/1), C. Haysen (3/0) i J. Nyomsuk. 

Tradicija: je na strani Slonova koji su slavili na sva 5 poslednja međusobna meča kada su bili domaćini. Otuda i naslov da li će nastaviti da idu utabanom stazom?

Međusobni mečevi: SUPHANBURI – NAKHON RATCHASIMA
21.04.19
T1 Suphanburi Nakhon Ratchasima 3 : 1
17.02.18
T1  Suphanburi Nakhon  Ratchasima 1 : 0
23.04.17
T1  Suphanburi Nakhon Ratchasima 4 : 0
10.09.16
T1 Suphanburi Nakhon Ratchasima 3 : 1
22.02.15 T1 Suphanburi Nakhon Ratchasima 1 : 0

 

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. I kvalitet i tradicija su na strani domaćina, a kada se pogledaju i izostanci u timu gosta, nameće se ili mix igra 1X i 2+ sa kvotom oko @1.50 ili klasična igra pobeda domaćina 1 sa kvotom @1.75.


Naslovna fotografija preuzeta sa sajta: https://zelensviat.com

 

Odložen meč 

Povezani članci

1 komentar

  1. Izvinjavamo se svima. Jutros je sve nagoveštavalo da će meč biti održan brz prisustva navijača. Pre sat vremena je odložen ovaj meč, ali i svi ostali mečevi Thai Premijer lige zbog Korona virusa.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje