sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će igrati bez prvog golmana, kapitena i još nekoliko važnih igrača

Jedan od timova će na ovoj utakmici imati mnogo problema u vidu izostanaka, a većina igrača koji neće istrčati na teren su bili od ogromne važnosti za ekipu u proteklom periodu. Verujemo da njihov protivnik može da iskoristi datu situaciju i da dođe do važnih bodova. Utakmica između ove dve ekipe je na programu u noći između srede i četvrtka, nešto nakon ponoći.


U noći između srede četvrtka, sa početkom od tačno 1 časa, na programu je utakmica 8. kola peruanske Lige 1 (Apertura) u kojoj će se sastati Cusco i Sport Boys.


Iako Cusco nije mogao da se pohvali fantastičnim izdanjima na početku ove sezone, jer su na 6 utakmica odigranih između februara i marta (kada je sezone prekinuta zbog koronavirusa) ostvarili samo 2 pobede i čak 4 poraza, povratak sa višemesečne pauze su obeležili na fantastičan način, pobedom u gostima protiv Carlos Steina, rezultatom 1:2. Zahvaljujući tom trijumfu sada zauzimaju 12. poziciju, što je praktično sama sredina tabele, a na svom kontu imaju 9 poena.

Što se tiče današnje utakmice, trebalo bi napomenuti da istu neće odigrati na svom terenu u Cuscou, već na stadonu Alejandro Villanueva u glavnom gradu Perua, Limi. To bi moglo da predstavlja određeni problem za ekipu, ali s obzirom da na ovaj meč stižu u najjačem sastavu i fantastičnom raspoloženju verujemo da će tu prepreku uspeti da premoste.


Ekipa Sport Boys je apsolutna suprotnost svom današnjem protivniku, jer su do privremenog završetka sezone beležili mešovite rezultate, 2 pobede, 2 remija i 2 poraz, da bi na prvoj utakmici od povratka sa pauze, 18. avgusta protiv Sporting Cristala, pretrpeli ubedljiv poraz (1:4). Današnji meč dočekuju na 17. poziciji, a uprkos tome što su osvojili 8 poena, na svom kontu imaju jedan bod manje, zbog kazne saveza.

Uoči utakmice sa Cuscom ekipa se nalazi u velikim problemima sa sastavom, jer glavni trener Marcelo Vivas na raspolaganju nema igrače kao što su prvi golman Jonathan Medina (6 nastupa), desni bek Manuel Tejada (5 nastupa, 1 asistencija) i štoper Adrian Zela (4 nastupa), ali i kapiten Jesus Chavez (4 nastupa, 1 gol) i Jean Tragodara (1 nastup). Zbog suspenzije na teren neće izlaziti ni napadač Claudio Villagra (7 nastupa, 3 gola, 4 asistencije), inače drugi strelac i drugi asistent ekipe, dok je ofanzivni vezista i prvi asistent tima Luis Ramirez (7 nastupa, 1 gol, 5 asistencija) pod upitnikom zbog lakše povrede.


Mišljenje urednika: Iako Cusco na ovom meču neće moći da računa na prednost domaćeg terena, mnogobrojni izostanci u protivničkoj ekipi bi mogli da im pomognu u borbi za bodove. U ovom trenutku su svakako kvalitetniji tim, a pobeda na prvom meču od nastavka sezone je mogla samo da poveća samopouzdanje igrača, što nije slučaj i sa fudbalerima Sport Boysa koji su pretrpeli katastrofalan poraz uprkos tome što kod kuće obično beleže solidne rezultate. Verujemo da će Cusco iskoristiti probleme u protivničkom taboru i doći do bodova bez većih problema. Naš predlog za taj duel je kombinacija “1X&2+“ za koju je ponuđena kvota 1,70, a hrabriji mogu da pokušaju i sa čistim “1“ po kvoti 2,30 koliko iznosi u ovom trenutku.

Kraj – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje