subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će morati bez prvog strelca i prvog i drugog asistenta tima uz još šest igrača

Danas će morati bez prvog strelca i prvog i drugog asistenta tima uz još šest igrača, meč okvirno možete preuzeti do 20:30 časova, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu Španske Druge lige, a od 21 sat se u okviru 15.kola sastaju Tenerife i Girona.

Pozicija na tabeli domaćina: Tenerife se nalazi na plejof mestu 6. sa skorom 7 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 19:12.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju učinak od 3 pobede, 1 remi i 3 poraza i gol razliku 9:4.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dva poraza, potom dve pobede protive Leganesa u gostima i protiv Burgosa kući i u prošlom kolu remi sa Ibizom u gostima 0:0.

Izostanci: Posle povratka suspendovanog Ruiza tim je kompletan za danas!


Pozicija na tabeli gosta: Gitona ove sezone ne blista, oni su na 13.mestu sa 5 pobede, 3 remija i 6 poraza uz gol razliku 15:16.

Skor na gostujućem terenu: Oni su trenutno takođe na 13.mestu kada se pogledaju mečevi na gostujućim terenima sa 2 pobede, 1 remijem i 3 poraza uz gol razliku 5:7.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Jako dobra forma kada se pogleda poslednjih nekoliko mečeva, posle poraze od Hueske, usledilo je tri pobede i remi, tako da je tim u dobrom momentumu.

Izostanci: Danas će tim imati dosta izostanaka, ovo su igrači na koje trener gosta neće moći da računa: defanzivac i prvi asistent tima Arnau Martinez (11/0/3), L. Williams (0/0/0 defanzivac), Samuel Saiz (10/0/1 sredina terena), Ramon Terrats (10/0/0 sredina terena), Borja Garcia (9/0/0 sredina terena), Oskar Urena (9/0/0 sredina), Pola Lozano (4/1/0 sredina), nema ni prvog strelca tima Stuania (13/7/0), kao ni drugog asistenta tima Sarmienta (9/0/2)


Mišljenje i predlog za klađenje: Tenerife su unazad godinama poznata kao vrlo nezogdan teren za goste, ovog puta tim je u dobroj formi i kompletnom sastavu, dok će gosti imati puno problema i pored dobre forme, mišljenja smo da danas neće moći do pobede, naš predlog je igra 1X&1-3 gola po kvoti 1,80, a vi možete odigrati i nešto na osnovu naše informacije ukoliko vam se ne svidi naš predlog.

2:1


Foto: Image by Charlie Kelp from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje