petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će na meč izaći u rezervnom sastavu!

Jedan od timova danać će igrati u potpuno izmenjenom sastavu u odnosu na uobičajan, razlog saznajte u tekstu. Meč možete preuzeti ovkirno do 2 sata posle ponoći, a predložena kvota je 2,05!

03:15 Novorizontino – Santos (Brazil Paulista)

Pozicija na tabeli domaćina: Novorizontino se u okviru prvenstva Paulista, nalazi u grupi C, gde se nalazi na 2.mestu C grupe, sa skorom 4 pobede, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 11:5.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju skor 3 pobede i 1 remi (slavili su protiv Sao Paola 2:1, Ferroviaria 3:1, Santo Andrea 2:0, dok su remizirali sa Ponte Pretom 1:1)

Forma u poslednjih 5 mečeva: U ovom periodu imaju jedan poraz i četiri vezane pobede.

Izostanci: nemaju problema sa izostancima pred ovaj meč.


Pozicija na tabeli gosta: Santos se nalazi na 2.mestu D grupe sa skorom 2 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 7 datih i 11 primljenih golova. (prosečno 2,7 gola po meču)

Skor na gostujućem terenu: U gostima ove sezone ne blistaju, imaju 0 pobeda, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 2:9 (remizirali su sa Santo Andreom 2:2, dok su od Sao Paola poražaeni 4:0, a od Ponte Prete 3:0)

Forma u poslednjih 5 mečeva: U roku do 10 dana tim je odigrao 5 mečeva, zabeležio 2 remija, jednu pobedu i 2 poraza, poslednji je bio 21.aprila kada su na domaćem terenu doživeli poraz od ekvadorske Barselone 0:2 u okviru Kopa Libertadoresa.

Izostanci: Zbog gustoga rasporeda trener je najavio rotaciju kompletnog tima, ali nije naveo tačno na koje igrače neće računati uopšte.


[PREMIUM] Poručite analizu meča koji čekate ili želite da odigrate!!!


Međusobna tradicija: U poslednja tri meča Novorizontino je pobedio protiv Santosa, u u poslednjih 5 skor je 3 pobede Novorizontina, 1 remi i 1 pobeda Santosa.

Zaključak: Domaći tim, iako igra u nižem rangu od Santosa, neprijatan je rival svake sezone u prvenstvu Paulista, a umor koji je prisutan kod igrača Santosa uz najavljene rotacije, sigurno da domaćina koji igra u dobroj formi stavljaju u odličnu poziciju pred ovaj meč.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Ukoliko sagledamo sve činjenice, trenutnu formu, stanje timova i tradiciju, kao zanimljiv tip nameće se igra 1X&2+ po kvoti 2,05, ali vi se svakako možete opredeliti i za drugu igru u skladu sa informacijama.

1:0


Foto:Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje