subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez bitnih fudbalera iz prošle sezone!

Domaći tim danas ne računa na petoricu fudbalera, među kojima je jedan upitan, a sve su fudbaleri koji su prethodne sezone imali veliku minutažu. Među njima je i prvi strelac ekipe. Gosti bez jednog fudbalera, a razlika u rangu u kom su igrali takođe ide u korist gostima. Utakmica je na programu od 13 časova po našem vremenu.


U pitanju je finski „Suomen Cup„, a od 13 časova sastaće se TPS i HIFK. TPS je prošlosezonski drugoligaš, a HIFK prvoligaš, a ovo takmičenje služi kao neki vid zagrevanja za sezonu koja predstoji finskim timovima. Interesantno je da će 13. aprila ove dve ekipe igrati upravo u poslednjem meču prvog kola šampionata, a tada će HIFK biti domaćin. Sezonu 2019 HIFK je završio na 9. mestu na tabeli, a TPS je iz druge lige kroz plej-of došao do prve, te će se ove godine takmičiti u istom rangu.

Kada je reč o dolascima, u domaći tim su dolazili Finci, jedino bismo istekli napadača iz Senegala, dvadesetšestogodišnjeg Babacar Diopa, dok su gosti bili nešto aktivniji tokom prelaznog roka, a u njihov klub su stizali i igrači iz Brazila, Danske, SAD-a, Ugande, Republike Irske, i sličnih zemalja, tj. nisu fokusirani samo na dolaske iz Finske, kao njihov rival.

Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za domaći tim je upitan Albijon Muzaci (27n/7g/4a, desno krilo), dok neće igrati Santeri Aaltonen (15n/0g/0a, golman), Eliécer Espinosa (31n/19g/1a, centarfor, najbolji strelac ekipe), Jonni Peräaho (20n/0g/2a, centralni vezni) i Juho Lähde (17n/2g/1a, centralni vezni). U pitanju je statistika od prošle sezone, jer u Finskoj nova tek kreće, a prvenstvo počinje tek u aprilu. Za goste neće igrati Jani Bäckman (28n/1g/3a, defanzivni vezni), statistika je takođe od prošle sezone.

Mišljenje urednika: Dakle, jedno poluamatersko takmičenje, možemo ga slobodno tako nazvati, a sastaće se ekipe koja imaju razliku u kvalitetu, iako na tabeli tako ne deluje u ovom trenutku. Uz to, ovo je i više nego dobra uvertira za sezonu koja ih očekuje, a ne treba izostaviti činjenicu da će domaći tim biti oslabljen zbog izostanaka bitnih igrača iz prošle sezone. Mi ćemo da pokušamo sa vinerom na goste koji se plaća kvotom 1.60, a nadamo se da domaćin neće neprijatno iznenaditi kladioničare onda kada se to od njega ne očekuje.

1:0


Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje