četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez dosta igrača, faliće najbolji defanzivac i prva dva golmana!

Jedan od timova danas će biti bez prva dva golmana, a faliće i najbolji defanzivac, kao i još nekoliko igrača, igraće protiv rivala koji je u najjačem sastavu. Predložena kvota je 1,90, a meč okvirno možete otvarati do 21 sat.

21:00 Mladost Lučani – Radnički KG (Srbija 1)

Pozicija na tabeli domaćina: Mladost iz Lučana je u prošloj sezoni završila na 7.mestu Super lige sa skorom 15 pobeda, 9 remija i 14 poraza uz gol razliku 43:59.

Skor na domaćem terenu: Ono što je njihova najveća snaga jesu igre na domaćem terenu gde retko gube bodove, prošle sezone 11 pobeda, 6 remija i samo 2 poraza uz gol razliku 26:18.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ako gledamo prijateljske susrete Mladost je u jako dobroj formi, 3 pobede, 2 remija(uz 1 poraz i to na samom startu priprema).

Izostanci: Tim je napustio Aleksandar Ješić koji je otišao u azerbejdžanski Nefči, kao i veteran Obiora Odita koji je potpisao za Javor. Danas je tim kompletan


Pozicija na tabeli gosta: Radnički je novi superligaš koji stiže posle osvajanja Prve lige Srbije prošle sezone, sa skorom 20 pobeda, 9 remija i 5 poraza, uz gol razliku 52:26.

Skor na gostujućem terenu: Na gostovanjima su imali skor 5 pobeda, 7 remija i 5 poraza uz gol razliku 15:17.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Šest vezanih poraza na pripremam zabeležio je tim Radničkog.

Izostanci: Trener ne može sigurno da računa na sledeće igrače: prvog golmana Raičevića (15/0 prošle sezone – golman), nema ni drugog golmana Ognjena Lukića (16/0 koji je povređen ali se očekuje da bude na klupi), najbolji defanzivac tima Miloš Vidović (30/2 – odbrana), Vićentijević (29/1 – sredina), Burmaz (napadač stigao iz mladog tima Crvene Zvezde), a uz to tim su napustili Todorović (11/0 – krilni napadač), Nemanja Tomić (17/5 sredina), Nikola Rađen (28/1 napad), Radovan Avram (18/2), Uroš Aleksijević (22/0 sredina).

Došlo je 7 igrača od kojih nijedan nije stariji od 22 godine.



Zaključak: Mladost iz Lučana je jedan od najboljih domaćina lige sezonama unazada, tim je sačuvan i pojačan, a u goste im dolazi tim koji je ostao bez puno nosilaca igre iz prošle sezone, pojačao se mladim igračima, a danas je bez startna dva golmana i najboljeg defanzivca.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Danas je po nama i po svemu izloženom idealan predlog 1&2-5 gola po kvoti 1,90!

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje