četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez jako bitnih igrača iz prošle sezone!

Jedna ekipa biće danas bez petorice fudbalera, među kojima su igrači koji su prošle sezone bili zaduženi za postizanje najviše golova u ekipi. Čini se kao veliki hendikep, a utakmica počinje od 14:30, dok je predložena kvota 1,65.


Reč je o utakmici 8. kola italijanske lige „Serie C – Group A„, a od 14:30 će se sastati Pro Sesto i Pro Patria. Kada je reč o početku sezone, početak za zaborav za obe ekipe. Domaćin se nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli, a gost tek na 16. mestu, tako da nije u puno boljoj situaciji. Ovo je svakako period sezone kada je vreme da se ekipe sa dna tabele „trgnu“, a idealna prilika za to je kada se sastanu na terenu međusobno.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada govorimo o izostancima, za Pro Sesto 1913 neće igrati Moussa Kone (1n/0g/0a, centralni vezni) i Theo Fabio Parrinello (6n/0g/0a, centralni vezni). Podaci iz zagrada odnose se na prošlu sezonu, tako da ovi fudbaleri definitivno nisu bili redovni na terenu ni tada. Za ekipu Aurora Pro Patria neće igrati Stefano Banfi (38n/11g/3a, centarfor), Manuel Lombardoni (25n/1g/1a, centralni bek), Tommaso Brignoli (23n/1g/0a, centralni vezni), Alessandro Piu (19n/3g/0a, levo krilo) i Sean Parker (33n/8g/0a, centarfor). Podaci i ovih fudbalera odnose se na sezonu iza nas, a možemo primetiti da su bili itekako redovni prošle sezone. Iz priloženog možemo da vidimo da bi izostanci mogli da prave veći problem za goste.

Međusobni odnosi su na strani domaće ekipe, ali ipak datiraju od pre više od 10 godina, većinski. Stoga, poslednja 2 susreta, igrana prošle i ove godine, opet su bili na strani današnjeg domaćina.

Međusobni odnosi – Printscreen/Flashscore.com

Iako su forme obe ekipe na upitnom nivou, favorizovali bismo domaći tim koji je kompletniji i igra kod kuće, te se nadamo da može da ostane neporažen. Ne očekujemo goleadu, pa ćemo probati sa predlogom „1X&0-3“ po kvoti 1.65.

1:1


Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Photo by Emilio Garcia on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje