petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez nekoliko bitnih igrača, među njima i kapiten!

Možemo s pravom reći da igraju neprepoznatljivo slab fudbal ove sezone, ali da i dalje postoji šansa da igraju dobro. Danas će igrati protiv ekipe koja je oslabljena, koja ne računa barem na šestoricu fudbalera, a možda i na osmoricu, što je dovoljno da se pomrse računi. Utakmica je na programu od 15:30 po našem vremenu.


Reč je o nemačkoj „Bundesligi„, a u standardnom terminu od 15:30 sastaće se Wolfsburg i Eintracht Frankfurt. Stanje na tabeli je takvo da se domaćin bori za ulazak u Evropu, a gosti se, prilično neočekivano, bore za opstanak, te imaju svega 2 boda više od ugroženog Dizeldorfa, koji ima utakicu više. Nakon pauze, Volfsburg je slavio 2 puta i jednom je izgubio, dok je Ajntraht izgubio 2 puta, a jednom igrao nerešeno sa Frajburgom. Ruku na srce, igrao je sa minhenskim Bajernom i Borusijom iz Menhengladbaha, te nije reč o lakim protivnicima.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Razlog zbog kog izdvajamo ovu utakmicu jesu izostanci. Za domaće neće igrati Felix Klaus (25n/0g/1a, desno krilo), Josuha Guilavogui (28n/0g/1a, defanzivni vezni, kapiten), William (22n/3g/2a, desni bek), Paulo Otávio (9n/1g/2a, levi bek), Ignacio Camacho (0n/0g/0a, defanzivni vezni), Mamoudou Karamoko (1n/0g/0a, centarfor), Yannick Gerhardt (20n/4g/1a, centralni vezni, upitan) i Admir Mehmedi (24n/3g/5a, sekundarni napadač, upitan). Za goste neće igrati Gonçalo Paciência (41n/10g/6a, centarfor, drugi strelac ekipe), Stefan Ilsanker (18n/0g/0a, defanzivni vezni) i možda David Abraham (30n/2g/2a, centralni bek, kapiten), koji je upitan, ali sudeći po informacijama, najverovatnije će da nastupa danas.

Martin Hinteregger je svakako najbolji strelac, pa možda i najbolji pojedinac gostiju ove sezone, te od njega treba očekivati najveću pretnju po gol domaćih. Evidentno je da će borba biti velika, jer obe ekipe imaju cilj, bilo da je u pitanju Evropa, ili opstanak. Kod ovakvih utakmica neizvesnost je nešto što se očekuje čitavu utakmicu. Iako je Ajntraht najlošija ekipa na strani u ligi sa samo 13 golova na 13 gostujućih susreta, od nastavka sezone davali su gol Borusiji Menhengladbah, 2 gola Bajernu u gostima i 3 gola Frajburgu kod kuće. Zašto ne bi mogli da daju gol Volfsburgu, koji je primio gol i od Augzburga, i od prilično slabog izdanja Bajer Leverkuzena. Sa druge strane, kod kuće Volfsburg prosto mora da ide na gol, ukoliko želi bodove, a mi se nadamo golovima u obe mreže i naplati kvote 1.60.

1:2


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje