četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez šestorice i ne nadaju se opstanku!

Nalaze se na dnu tabele i ne mogu da se nadaju opstanku. Uz to, danas neće računati na šestoricu redovnih fudbalera, dok njihov rival ima svega 1 izostanak i bodovi su mu od preke potrebe. Utakmica je na programu od 14 časova, a naša predlog je kvote 2,10.


Reč je o 36. kolu španskog prvenstva, a od 14 časova sastaće se Espanjol i Eibar. Do kraja sezone na programu su još 3 kola, a Espanjol ima svega 24 boda, dok prva „trenutno sigurna“ ekipa ima 35 bodova. Dakle, može se već sad s pravom reći da je Espanjol u nižem rangu od sledeće sezone. Sve i da Leganes i Majorka ne ostvare nikakve rezultate u poslednja 3 kola, a Espanjol slavi 3 puta, imaće 33 boda, dok će Alaves imati minimum 35, što nije dosta za opstanak.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Eibar se nalazi na 15. mestu i ima 36 odova, čak 4 više od Majorke. Tu su i Selta sa 36, kao i Alaves sa 35. Sve te ekipe su u teoriji ugrožene i pokušaće da osvoje što više bodova pred sam kraj prvenstva.

Za Espanjol neće igrati Sébastien Corchia (7n/0g/1a, desni bek), Fernando Calero (24n/0g/0a, centralni bek), Pipa (11n/0g/3a, desni bek), Ander Iturraspe (18n/0g/0a, defanzivni vezni), Facundo Ferreyra (27n/8g/1a, centarfor), Pol Lozano (23n/0g/0a, centralni vezni). Za Eibar neće igrati Iván Ramis (7n/1g/0a, centralni bek).

Mišljenja smo da ovde Eibar dolazi makar do boda. Ipak, mi ćemo pokušati sa predlogom „P/K2“ po kvoti 2.10. Naravno, tu ostaju i razne druge opcije, a samo neke od njih su „2“, „X2“, „X2&2+“, „X2&0-3“ i slične. Evidentno je da je Espanjol u vrlo lošoj formi, da sve i da ga maksimalno posluže ostali rezultati, i da on sam uspe da ostvari 9 bodova, opstanku ne može da se nada. Ekipa će verovatno biti rasterećenija, ali treba imati u vidu Eibar koji ima 36 bodova, tj. 4 više od ugrožene Majorke, gde i dalje mora da se bori za opstanak i svaki bod mu je itekako bitan.

0:2


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje