Advertisement
MaxBet

Nalaze se na dnu tabele i ne mogu da se nadaju opstanku. Uz to, danas neće računati na šestoricu redovnih fudbalera, dok njihov rival ima svega 1 izostanak i bodovi su mu od preke potrebe. Utakmica je na programu od 14 časova, a naša predlog je kvote 2,10.


Reč je o 36. kolu španskog prvenstva, a od 14 časova sastaće se Espanjol i Eibar. Do kraja sezone na programu su još 3 kola, a Espanjol ima svega 24 boda, dok prva “trenutno sigurna” ekipa ima 35 bodova. Dakle, može se već sad s pravom reći da je Espanjol u nižem rangu od sledeće sezone. Sve i da Leganes i Majorka ne ostvare nikakve rezultate u poslednja 3 kola, a Espanjol slavi 3 puta, imaće 33 boda, dok će Alaves imati minimum 35, što nije dosta za opstanak.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Eibar se nalazi na 15. mestu i ima 36 odova, čak 4 više od Majorke. Tu su i Selta sa 36, kao i Alaves sa 35. Sve te ekipe su u teoriji ugrožene i pokušaće da osvoje što više bodova pred sam kraj prvenstva.

Za Espanjol neće igrati Sébastien Corchia (7n/0g/1a, desni bek), Fernando Calero (24n/0g/0a, centralni bek), Pipa (11n/0g/3a, desni bek), Ander Iturraspe (18n/0g/0a, defanzivni vezni), Facundo Ferreyra (27n/8g/1a, centarfor), Pol Lozano (23n/0g/0a, centralni vezni). Za Eibar neće igrati Iván Ramis (7n/1g/0a, centralni bek).

Mišljenja smo da ovde Eibar dolazi makar do boda. Ipak, mi ćemo pokušati sa predlogom “P/K2” po kvoti 2.10. Naravno, tu ostaju i razne druge opcije, a samo neke od njih su “2”, “X2”, “X2&2+”, “X2&0-3” i slične. Evidentno je da je Espanjol u vrlo lošoj formi, da sve i da ga maksimalno posluže ostali rezultati, i da on sam uspe da ostvari 9 bodova, opstanku ne može da se nada. Ekipa će verovatno biti rasterećenija, ali treba imati u vidu Eibar koji ima 36 bodova, tj. 4 više od ugrožene Majorke, gde i dalje mora da se bori za opstanak i svaki bod mu je itekako bitan.

0:2


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.