petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez sva 3 golmana!

Kao što piše i u naslovu članka, danas su bez tri golmana, što će biti veliki hendikep za ovu ekipu. Oni će biti van stroja zbog korona virusa. Naš predlog za danas je kvote 1.80, a utakmica počinje od 16 časova po našem vremenu.


U pitanju je 7. kolo škotskog prvenstva „Premiership„, a od 16 časova po našem vremenu sastaće se St. Mirren i Hibernian. Stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na 6. mestu uz skor 2-1-2, gol razliku 3:5 i ima 7 osvojenih bodova, dok se gosti nalaze na 2. mestu uz skor 4-1-1, gol razliku 8:3 i imaju 13 osvojenih bodova.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ono zbog čega ovaj meč izdvajamo od ostalih jeste što St. Mirren neće moći da računa na tri golmana, a to su ujedno i sva 3 golmana ove ekipe. Ekipa će probati brzinski da dovede na pozajmicu golmana Hearts-a, Bobby Zlamal-a, ali videćemo hoće li u tome uspeti. Tri golmana domaćih koja su van ekipe su Jak lnwick, Dean Lyness i Peter Urminksy. Utakmica će biti odigrana po programu, bez izuzetka.

Ryan Flynn (0n/0g/0a, desni vezni) i Kyle Magennis (0n/0g/0a, desni vezni) su van stroja za domaće, a gosti neće računati samo na fudbalera Sean Mackie (0n/0g/0a, levi bek). Dakle, to su fudbaleri koji su ove sezone svakako van svojih timova, pa se taj problem neće osetiti na terenu. Hibernian je u solidnoj formi i bori se za vrh tabele, a domaći tim trenutno ima mnogo većih problema od tih da li će danas izgubiti bodove, ili neće.

Treba biti objektivan, kakva god situacija da bude na golu domaćih, ne može biti idealna, niti mnogo uigrana, jer je reč o brzinskom dovođenju zamene, ukoliko u tome i uspeju. Kvota na pobedu gosta iznosi 1.80, a verujemo da može da se proba uz malo sreće.

0:3

Izvor: https://www.skysports.com/football/news/11797/12069384/st-mirren-coronavirus-three-goalkeepers-excluded-from-squad


Photo by Ruben Leija on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje