petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su i jedni i drugi oslabljeni, ali je jedna ekipa u strašno lošoj formi!

Kao što piše i u naslovu članka, danas su i jedni i drugi oslabljeni, ali je jedna ekipa u strašno lošoj formi, što će druga sigurno želeti da iskoristi. Možete da tipujete večeras do 18 časova, ali i nešto posle, uživo.


Reč je o 17. kolu turskog šampionatа „Super Lig„, a od 18:30 po našem vremenu sastaće se Bešiktaš i Genčlerbirligi. Bešiktaš se nalazi na 5. mestu na tabeli, što je prilično slabo za ekipu takvog kapaciteta, i teško da je ko mogoa da pretpostavi da neće biti barem u top 3 pred sam kraj godine. Ima skor 8-3-5, gol razliku 23:21 i 27 osvojenih bodova. Sa druge strane tabele nalazi se Genčlerbirligi koji ima skor 4-6-6, gol razliku 27:28 i 18 osvojenih bodova. Gosti postižu više golova od današnjeg domaćina, ali više i primaju.

Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o formi, Bešiktaš je vezao čak četiri poraza. Prvo je u Ligi Evrope poražen od Vulverhemptona rezultatom 4:0 i kao poslednjeplasirani tim grupe K napustio je takmičenje. U prvenstvu je poražen od ekipe Yeni Malatyaspor rezultatom 0:2, kao i od Fenerbahčea rezultatom 3:1. U Kupu je poražen od ekipe 24 Erzincanspor rezultatom 2:0, ali je zbog dobrog rezultata u prvom meču ipak prošao dalje. Genčlerbirligi na poslednjih 10 utakmica ima 4 pobede, 3 remija i 3 poraza, što i nije toliko loše za ekipu sa donjeg dela tabele. Treba istaći i to da Bešiktaš nije remizirao na poslednjih 14 utakmica!

Kada su u pitanju izostanci, za Bešiktaš neće igrati Burak Yilmaz (11n/5g/2a, centarfor, najbolji strelac ekipe, kapiten), Enzo Roco (10n/1g/0a, centralni bek), Douglas (6n/0g/0a, desni bek), Dorukhan Toköz (8n/0g/0a, centralni vezni) i Jeremain Lens (16n/0g/2a, desno krilo). Za Genčlerbirligi neće igrati Ahmet Oguz (8n/0g/0a, desni bek), Halil Ibrahim Pehlivan (10n/0g/0a, levi bek), Giovanni Sio (14n/7g/2a, centarfor, drugi strelac ekipe), Berat Ayberk Özdemir (17n/1g/0a, centralni vezni), Fabrício Baiano (12n/0g/0a, defanzivni vezni) i Bogdan Stancu (15n/11g/3a, centarfor, najbolji strelac ekipe).

Mišljenje urednika: Kada se sve stavi na papir, dolazi se do zaključka da će obe ekipe biti oslabljene na ovom susretu, ali se domaćin nalazi u rezultatskoj krizi, a uz to, dugo nije remizirao, pa možda ne bi bilo nemoguće videti remi večeras. Mi ćemo pokušati sa predlogom Hendikep 2 (+2) H22 @1.55, gde se nadamo da će gost, ukoliko uopšte izgubi, izgubiti maksimalno golom razlike.

4:1 (0:1) – gosti su dobili 2 crvena kartona u prvom poluvremenu

Printscreen/Maxbet.rs

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by David Mark from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje