subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Devet kovid pozitivnih plus povređeni igrači u jednom timu danas!

Danas će jedan tim igrati meč bez 9 kovid pozitivnih igrača plus nema ni nekoliko povređenih, drugi tim kompletan. Meč možete preuzeti okvirno do 15 časova, a predložena kvota je 1,80!

Radi se o  susretu Prve lige Jordana, gde se od 15 časova u okviru 13.kola sastju Sahab i Al Jazeera Amman.

Oba tima su iz Ammana.

Sahab je tim koji trenutno zauzima 11.mesto sa 3 pobede, 3 remija i 6 poraza uz gol razliku 12:21. Na domaćem terenu imaju skor 1 pobeda i 4 poraza uz gol razliku 5:13. Za današnji meč neće moći da računaju na 9 igrača koji su kovid pozitivni, a faliće i povređeni igrači golman Al Rable i vezni igrač Mahmoud Al Hourani.

Sa druge strane je jedan od tri najjača kluba u Jordanu, trenutno 2. tim na tabeli Al Jazeera Amman, koja ima skor 7 pobeda, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 23:12. Na gostovanjima imaju skor 2 pobede, 2 remija i 1 poraz i gol razliku 9:5. Tim su sa dosta reprezentativaca ove zemlje, a na poslednjem novembarskom okupljanju sa nacionalnim timom su bili Mahmoud Al-Mardi,Nour Al-Rawabdeh, Ali Olwan.

Mišljenje urednika: Gostovanje u istom gradu protiv rivala kojem će nedostajti čitav jedan tim, trebalo bi da bude lagano za favorizovane goste, a kvota koja trenutno nude kladionice na pobedu Al Jazeere je 1,80!

(0:1) 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje