Advertisement
MaxBet

Domaći tim, koji je po kladionicama favorit, danas će imati nešto teži zatadak, jer neće moći da računa na standardne prvotimce. Gost je u ne tako lošoj formi, te bi verovatno ove izostanke umeo da kazni i iskoristi na najbolji mogući način. Utakmica se igra večeras.

U večernjem terminu od 23 časa sastaće se Penarol i Cerro CA u okviru 7. kola urugvajske lige po imenu “Primera Division – Clasura”, a stanje na tabeli je takvo da je domaćin trenutno 2. sa skorom 5-1-0, gol razlikom 11:4 i 16 osvojenih bodova, dok je Cerro CA na 8. mestu (liga broji 15 ekipa) uz skor 3-1-2, gol razliku 10:12 i 10 osvojenih bodova.

Ono što može da predstavlja problem za domaći tim jesu izostanci.
Za Penarol neće igrati Maxi Rodriguez (20/6, sredina), Walter Gargano (6/1, sredina), Giovanni Gonzalez (13/1, odbrana) i Mathias Corujo (9/0, odbrana). Što se tiče Rodriguez-a, njegov izostanak je vrlo moguć, ali nije stopostototan, dok za ostali trojac jeste siguran. Za gostujući tim neće biti izostanaka. Sa druge strane, Cerro je neporažen na 3 od poslednja 4 susreta, a na poslednja 2 je uspeo da slavi protv Progreso-a 5:2 i Boston Rivera 2:3. Ni na jednoj od te dve utakmice nije bio izraziti favorit, a nije ni večeras. Mi predlažemo kontra hendikep danas, jer smatramo da i Penarol kad tad mora da kiksne, a da bi upravo Cerro mogao da bude prava nagazna mina usled nešto bolje forme i serije iza sebe.


Predlog: Hendikep 2 (+2): H22 @1,70

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.