petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaća ekipa oslabljena neigranjem velikog broja igrača!

Domaća ekipa će na teren izaći bez velikog broja standardnih igrača, a s’ obzirom da ni u kompletnom sastavu ne uspevaju da uđu u pravu formu to bi moglo da im predstavlja ogroman problem. Sa druge strane, gosti su kompletni, a bodovi su im i ovog puta od velikog značaja. Meč je na programu nakon 20 časova po našem vremenu.


Sa početkom od 20 sati po našem vremenu na programu je utakmica 25. kola francuske National u kojoj će Concarenau dočekati Cholet.

Concarenau se trenutno nalazi na 9. poziciji, što je praktično sam centar tabele, a nakon 24 odigrane utakmice na svom kontu imaju 32 boda i učinak od 8 pobeda, 8 remija i 8 poraza.

Na svom terenu su do sada odigrali 12 mečeva, pritom ostvarivši 5 pobeda, 5 remija i 2 poraza.

Što se tiče izostanaka, glavni trener Benoit Cauet zasigurno će imati mnogo problema prilikom izbora startnih 11, pošto na današnjoj utakmici neće moći da računa na veliki broj suspendovanih i povređenih igrača.

Naime, susret sa Choletom propustiće Guillaume Jannez (19n/1g/0a, kapiten), Fred Salem-Ngabou (13n/0g/0a) i Jocelyn Laurent (7n/0g/0a) zbog povreda, dok će isto to učiniti i suspendovani fudbaleri Florian Le Joncour (22n/1g/0a, najstandardniji defanzivac), Thibault Sinquin (19n/0g/0a), Mario Jason Kikonda (4n/0g/0a), Jeremy Drouglazet (14n/0g/0a) i Youssef Ben Ali (23n/2g/1a).


Cholet  sa druge strane zauzima 5. mesto na tabeli sa 35 osvojenih bodova, što je samo 4 manje od četvrtoplasiranog Lavala. Do sada su odigrali 24 utakmice i pritom su upisali 9 pobeda, 8 remija i 7 poraza.

“Crno-crveni“ su ove sezone gostovali na ukupno 11 utakmica, a ostvarili su učinak od 4 pobede, 3 remija i 4 poraza.

U odnosu na današnjeg rivala, Cholet neće biti u problemima sa izostancima, te će Romain Revelli na raspolaganju imati praktično najjači sastav, a prednost će svakako predstavljati činjenica da se jedan od važnijih igrača, vezista Ismael Keita (15n/0g/0a) vraća na teren nakon odslužene suspenzije.


Za kraj – međusobni rezultati. Iako tradicija ne ide na ruku gostujućoj ekipi, svakako treba napomenuti da su u prvoj ovosezonskoj utakmici uspeli da dođu do ubedljivog trijumfa kod kuće, rezultatom 4:1.

28.09.18 NAT Cholet Concarneau 4 : 1
16.04.18 NAT Concarneau Cholet 1 : 1
17.11.17 NAT Cholet Concarneau 1 : 5
27.02.16 CFA Concarneau Cholet 0 : 0
22.08.15 CFA Cholet Concarneau 0 : 1

Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Iako su kladionice prvobitno postavile Concarneau u ulogu favorita, situacija se do sada promenila te su kvote prevagnule na stranu Choleta. Razlog za to je jednostavan. Danas će na teren izaći bez velikog broja standardnih igrača, a to će im svakako predstavljati veliki problem s’ obzirom da i u kompletnom sastavu ne uspevaju da pronađu pravu formu. Gosti se bore za vrh tabele i odatle motiv više da iskoriste sve probleme njihovog rivala. Naš predlog je dupla šansa “X2“ koja se u kladionici Maxbet plaća kvotom 1,50.

Kraj – 0:1

Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje