subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćem timu fali 9 izuzetno važnih igrača danas!

Domaći tim će izaći na megdan neugodnom gostu bez čak 9 važnih igrača, među kojim su kapiten tima, trojica od četvorice najboljih strelaca tima, dva najbolja asistenta i tri najstandardnija defanzivca ekipe. Gosti u gotovo kompletnom sastavu i sa velikim motivom da pokušaju da iznenade danas! Meč možete odigrati do 20 časova u ponedeljak!

Radi se o susretu Italijanske Serije A, a od 20:30 se sastaju ekipe Rome i Empolija, u pitanju je meč 27.kola.

Ekipa Rome doživela je dva neugodna poraza u poslednja dva meča, najpre od Lacija 0:3, a potom su ispali i od Porta u 1/8 finala Lige šampiona, a ceh za to je platio Di Frančesko, trener ovog tima, a novi trener je Klaudio Ranijeri, koji će debitovati na ovom meču. Roma se trenutno nalazi na 5.mestu sa 12 pobeda, 8 remija i 6 poraza uz gol razliku 49:36. Na domaćem terenu imaju učinak od 7 pobeda, 4 remija i samo 1 poraza i gol razliku 30:18. Klaudio Ranijeri će danas na svom debiju imati velikih problema oko sastava tima jer neće moći da računa na puno važnih igrača, što se tiče defanzive nema najstandardnijeg defanzivca Aleksandra Kolarova (24 meča/ 7 golova/2 asistencije – drugi strelac tima), potom drugog najstandardnijeg defanzivca, Federica Fazija (23/4/0 – četvrti strelac tima) i trećeg najstandardnijeg defanzivca Kostasa Manolasa (21/1/1), uz to nema ni kapitena tima Danijela De Rosija (14/0/2), Lorenca Pelegrinja (17/2/3 – treći asistent tima), Nikolo Zaniol0 (17/3/2) je pod znakom pitanja iako se nalazi na spisku igrača za meč , Havijera Pastorea (11/2/0), krilnog napadača Čengiz Undera (18/3/5 – prvi asistent tima), kao ni drugog najboljeg strelca tima Edina Džeka (22/7/3).

Spisak igrača Rome za meč protiv Empolija!

Ekipa Empolija je na korak od zone ispadanja, nalaze se na 17.mestu sa 5 pobeda, 7 remija i 14 poreza uz gol razliku 33:51. Na gostovanjima imaju skor 0-4-8 i gol razliku 11:28. Empoli danas nema problema sa izostnacima igrača!


Na 4 od prethodna 5 meča kada su igrali ovi rivali, prolazila je igra GG!


Mišljenje urednika: Domaći tim će sigurno doživeti pozitivan šok posle dolaska novog trenera, ali ogroman broj izostanaka kvalitetnih igrača u svim linijama tima nemoguće je da ne ostavi nikakvog traga, naročito protiv rivala koji se bori za goli život i koji će biti silno motivisan, a naš predlog je u ovom slugaju G1+ (gost postiže najmanje jedan gol) po kvoti 1,50!

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje