petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći imaju dobre predispozicije pred ovaj susret!

Kada u punom sastavu očekujete ekipu koja nije u tako dobroj situaciji, kako igrački, tako i po formi, navijači će sigurno od vas da očekuju dobru partiju. Jedan ovakav duel je na programu od 18 časova, a predlažemo kvotu 1.85.


U pitanju je utakmica u okviru koje će se sastati Ancona-Matelica i Grosseto, a reč je o italijanskom prvenstvu „Serie C – Group B„. Igraju u sklopu 28. kola, a stanje na tabeli je takvo da su gosti prikovani za dno tabele, dok se domaći nalaze na 6. mestu (liga broji 20 ekipa) i bore se za poziciju koja bi ih kroz plej-of mogla dogurati do višeg ranga.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ovaj meč izdvajamo zbog izostanaka, jer za domaći tim istih neće biti. Sa druge strane, za Grosseto neće igrati Riccardo Cretella (28n/4g/1a, defanzivni vezni), Alessandro Raimo (29n/1g/1a, desni bek), Federico Marigosu (11n/0g/1a, ofanzivni vezni), Luan Capanni (26n/3g/2a, centarfor) i Manuel Peretti (10n/0g/0a, centralni bek), dok su upitni Mario Rabiu (15n/1g/1a, defanzivni vezni) i Mattia Fallani (1n/0g/0a, golman).

Kada je reč o h2h duelima, isti su često bili neefikasni (svega jednom je „došao“ tip „3+“ i to 2009. godine). Nakon toga, na svih 6 duela viđano je maksimalno 2 gola po susretu. U skladu sa tim, verujemo da se ta činjenica neće previše menjati danas, te se nadamo da će domaći uspeti da pred svojim navijačima osvoje makar bod, uz mali broj golova. Tip „1X&0-2“ se plaća kvotom 1.85, a interesantan je i predlog „1X&1P0-1“ po kvoti 1.55. Naravno, čista pobeda domaćih plaća se kvotom 1.68, a na vama je da odlučite šta bi moglo da bude najpraktičnije za ovaj meč. Srećno!

2:0 (0:0)


Predlog predstavlja mišljenje autora zasnovano na činjenicama, a tipujete na sopstvenu odgovornost.


Photo by Chaos Soccer Gear on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje